Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nőcisnek érzed magad a terhess...

Nőcisnek érzed magad a terhességed alatt? Ügyelsz arra, hogy mit eszel?

Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Soha nem éreztem magam olyan nőcisnek, mint mikor várandós voltam. Alapjába véve sovány vagyok, de akkor jól kigömbölyödtem, jó kis combos lettem, kerek popsival, a mellekről meg már ne is beszéljünk! :) Állandóan miniszoknyát/ruhát, rövidnacit hordtam (nyár volt).

A végére +25 kg-ot szedtem fel, nem néztem mit eszem, amit megkívántam.

A hajam is szép hosszúra nőtt, fényes és dús volt. Imádtam.

2012. dec. 19. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
nyári terhességemnél ugyanúgy voltam mint az első:) vagány volt, szépen lehetett öltözni, volt hova eljárni, és nekem is gyönyörű hajam nőtt. most 30 hetes vagyok, nagyon fel kell öltöznöm, igaz még mindig magassarkúban járok de nadrág már nem jó rám, tegnap vettem egyet de az már nem talál a kis bokacsizmámmal...(eddig tudtam hétköznapi nadrágaimat hordani, gumis módszerrel mert a kismamanadrágok nagyok nekem combnál.) arra hogy mit eszem kb vigyázok, de hogy mennyit arra nem, vékony alklat vagyok, múltkor is gyorsan lefogytam.
2012. dec. 19. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:

én most érzem magam a nőiességem teljében :) nem tudom honnan ez az érzés, csak jön :)

mindenki "letámad", hogy sugárzom, és látszik, hogy jól érzem magam a bőrömben. ez így is van, pedig 10 kilót híztam, de majdcsak lekűzdöm szülés után ezeket a plusszokat :)

enni azt eszem ami jól esik, akkor és amennyit, nem csinálok ebből problémát (bár ez a kilóimon meglátszik, de üsse kő)

2012. dec. 19. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!