Jajj, úgy izgulok?!? Ti is így éreztetek, mikor a lánytestvéretek szülni készült?
Hugom első babáját várja, 39+2 hetes. Nekem már van 3 gyermekem, és nagyon várjuk a kis unokahugit, annyira izgulok a hugomért. Ma volt nst-n, ott minden ok, kicsit magas a vérnyomása és 2111 a méhszájértéke, holnap befekteti a doki.
Szerintem már nem sok van hátra, úgy értem persze már amúgy sem, de....értitek....tisztára tűkön ülök, és már minden telefonhíváshoz úgy szaladok :-)
hát lánytestvérem nincs, viszont van egy unokanővérem, aki 13.án szült progis császárral, izgultam értük, lestem a telefont folyton, hogy jött e sms, hogy megvan-e már a baba :) végül gyönyörű kislány lett, délben született 3360 grammal és 54 centivel, az unokanővéremékhez képest (nagyon alacsonyak) hatalmasnak számít a baba :)
meg barátnőm ma töltötte be a 39. hetet, folyamatosan jóslózik, a pocija is leszállt már, érte is izgulok, hogy mikor mennek :) egész nap tartom vele a kapcsolatot, néha már azt beszéljük, hogy na most... de csak a jóslók... :)
nekem még van 10 hetem a szülésig, remélem értem is fognak majd izgulni ;)
nagyon aranyos vagy, hogy így be vagy sózva, reméljük hamar megkapod azt a várva várt telefont :) minden jót a kismamának, és a babának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!