Babamozgás? Ti hogy éreztétek először?
első babás vagyok. a 18. héten éreztem először a babát, egyértelmű rúgásokkal. mivel nem volt tapasztalatom, hogy mire kell figyelni, nálam kimaradtak ezek a bugyborékoló, kaparászó érzések. biztos volt, csak nem tudtam, hogy az már az. pedig figyeltem magunkra, csak nem tudtam beazonosítani :(
30 hkm
15 hetes voltam, amikor először éreztem. Olyan volt, mintha egy gitár húrját pendítették volna meg bennem. Pici kis rezdülés volt, először nem is igazán hittem el, hogy ez már Ő volt. Aztán egyre erősebben és erősebben. Nekem egyáltalán nem volt bugyborékozás, szerintem mindenkinek más és más :)
11 hónapos eleven kisfiú anyukája
16 hetesen éreztem először, apró pici de erőteljes rúgásokat egymás után.
Aztán utána csak 19 hetesen kezdtem érezni, azóta viszont folyamatosan, kb 15 percenként érzek valamit.
20hkm
Sziasztok!
Én először 14 hetesen éreztem valamit, olyan pillangó érzés volt bal oldalt többször is azon a héten, aztán 15 héten nem éreztem semmit, most a 16. héten vagyok és most semmit nem érzek, remélem ez nem baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!