Akik korán éreztétek a magzatmozgást: utána már minden nap érezhető volt?
Elso terhesseg? 5cm es kabe 12 hetesen, nem hiszem, hogy azt erezted. 16 hetesen ereztem eloszor, nagyon gyengen, egy nap, es aztan csak 20 hetes koraban "szolalt meg" ujra.
Onnantol ereztem folyamatosan.
Nem, egyáltalán nem minden nap. Bár az is igaz, hogy én eléggé el voltam foglalva, főleg a későbbi terhességeknél, úgyhogy távol állt tőlem, hogy állandóan figyelgettem.
Olyan is volt, hogy megéreztem, aztán két hétig semmi.
Én is így vagyok vele! :) Második baba, 14 hetes vagyok (az első 17-nél volt) tegnap éreztem, és teljesen biztos, hogy ő volt, de azóta próbálom figyelni és semmi... bár nem is voltak azóta olyan nyugodt perceim, mint tegnap akkor. Biztos, hogy mocorog, de szerintem nem annyira erősen még, hogy rögtön észrevegyem. Türelem, türelem :)
(az meg csak a védőnő monológja, hogyha egyszer megérzed, onnan minden nap "kell")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!