Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen kiborultam, tudnátok...

Teljesen kiborultam, tudnátok segíteni (lelkileg)?

Figyelt kérdés

megkaptuk az év végi gázelszámolást... 230000 ft!!! én nem dolgozom, párom tart el (nem így terveztük, így alakult, hosszú miért, de próbáltam munkát találni, csak terhesen senkinek nem kellettem).

szóval párom elég jól keres az átlaghoz képest, viszont vett egy kocsit részletre, kell a munkájához. így pont kijövünk egy hónapra. (a részletek akkor járnak le mikor megszületik a pici, szóval akkor már kint leszünk a vízből)

viszont ez a gázszámla most teljesen padlóra küld minket így karácsony előtt. teljesen elkeseredtem, és nagyon ki is borultam. tudom, hogy meg kéne nyugodnom a baba miatt, de egyszerűen nem megy.

ti mit tennétek a helyemben?

tudom, hogy nem épp ebbe a kategóriába tartozik a kérdésem, de remélem kismama ként ti megértitek, hogy min mehetek most keresztül...

2012. dec. 17. 16:02
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
szerintem csak este tudok majd írni, délután doki bácsihoz is megyünk, megnézzük a babócámat :) azt valamiért jobban várom, mint a délelőtti procedúrát :)
2012. dec. 18. 20:56
 32/33 anonim ***** válasza:
A 34. ezres különbözet is baromi sok szerintem.
2012. dec. 18. 21:23
 33/33 A kérdező kommentje:

sziasztok!

utána jártam a dolgoknak... átváltottak általányra, vagy mire, csak erről nem szóltak nekem. mivel első háztartásom, így nem igazán voltam tisztában a dolgokkal, rendre diktáltam, csak ugye fölöslegesen. tehát az ő hibájuk, így kaptunk méltányossági részletet. viszont holnap lesz még egy köröm, kell a főbérlőtől meghatalmazás, hogy intézhetem ezeket. de sajnos ezt az összeget akkor is ki kell nyögnünk, szerencsére nem egyben.

ez egyébként nem az én hetem, de már csak nevetek rajta komolyan. el menetem a dokihoz is uh-ra, csak éppen egy szülést vezetett le, szóval elmaradt a rendelés. majd pénteken mehetek újra. azt meg ne is képzeljem hogy az asszisztense megejt egy telefont, hogy figyelj már te hülye, ne gyere feleslegesen :)

tényleg vicc ez a hét :)

2012. dec. 19. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!