Teljesen kiborultam, tudnátok segíteni (lelkileg)?
megkaptuk az év végi gázelszámolást... 230000 ft!!! én nem dolgozom, párom tart el (nem így terveztük, így alakult, hosszú miért, de próbáltam munkát találni, csak terhesen senkinek nem kellettem).
szóval párom elég jól keres az átlaghoz képest, viszont vett egy kocsit részletre, kell a munkájához. így pont kijövünk egy hónapra. (a részletek akkor járnak le mikor megszületik a pici, szóval akkor már kint leszünk a vízből)
viszont ez a gázszámla most teljesen padlóra küld minket így karácsony előtt. teljesen elkeseredtem, és nagyon ki is borultam. tudom, hogy meg kéne nyugodnom a baba miatt, de egyszerűen nem megy.
ti mit tennétek a helyemben?
tudom, hogy nem épp ebbe a kategóriába tartozik a kérdésem, de remélem kismama ként ti megértitek, hogy min mehetek most keresztül...
Nekem egyszer elműèk küldtek ki 90 ezres szàmlàt, ùgy, hogy diktàlunk minden hònapban. Na mivel tudtam, hogy tuti jòl diktàltunk, ìgy felhìvtam őket, hogy mi ez. Kijöttek, leolvastàk mègegyszer , kiderült, hiba került a gèpezetbe.
Nèzd meg a szàmlàn az òraàllàst, majd a gàzòràtokat. Ha valami bazi nagy eltèrès van az olvasott ès a jelenlegi között, akkor nem te vagy a ludas.
most fogok indulni a szolgáltatóhoz... szorítsatok értem légyszi :)
ha végeztem írok mi volt!
és köszönöm még egyszer, hogy írtatok nekem!
nem jutottam semmire, mire odaértem bezártak. 3kor zártak, én meg 3óra5 percre értem oda.
holnap 10kor nyitnak, akkora odamegyek. viszont azt már tudom, hogy a tavalyi különbözet 34ezer forint volt. ami azért a mostanihoz képest semmi. a főbérlő is csak pislogott, hogy hogy lehet ennyi, de ő sem balhézott. párom sem borult ki annyira mint vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!