Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen kiborultam, tudnátok...

Teljesen kiborultam, tudnátok segíteni (lelkileg)?

Figyelt kérdés

megkaptuk az év végi gázelszámolást... 230000 ft!!! én nem dolgozom, párom tart el (nem így terveztük, így alakult, hosszú miért, de próbáltam munkát találni, csak terhesen senkinek nem kellettem).

szóval párom elég jól keres az átlaghoz képest, viszont vett egy kocsit részletre, kell a munkájához. így pont kijövünk egy hónapra. (a részletek akkor járnak le mikor megszületik a pici, szóval akkor már kint leszünk a vízből)

viszont ez a gázszámla most teljesen padlóra küld minket így karácsony előtt. teljesen elkeseredtem, és nagyon ki is borultam. tudom, hogy meg kéne nyugodnom a baba miatt, de egyszerűen nem megy.

ti mit tennétek a helyemben?

tudom, hogy nem épp ebbe a kategóriába tartozik a kérdésem, de remélem kismama ként ti megértitek, hogy min mehetek most keresztül...

2012. dec. 17. 16:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer elműèk küldtek ki 90 ezres szàmlàt, ùgy, hogy diktàlunk minden hònapban. Na mivel tudtam, hogy tuti jòl diktàltunk, ìgy felhìvtam őket, hogy mi ez. Kijöttek, leolvastàk mègegyszer , kiderült, hiba került a gèpezetbe.

Nèzd meg a szàmlàn az òraàllàst, majd a gàzòràtokat. Ha valami bazi nagy eltèrès van az olvasott ès a jelenlegi között, akkor nem te vagy a ludas.

2012. dec. 17. 18:24
 22/33 anonim ***** válasza:
Nekünk havi 5000 Ft körül szokott lenni, most 16 000 Ft volt, pedig nem gázzal fűtünk. Felhívtuk a szolgáltatót, és azt mondták, hogy rosszkor diktáltunk. Mert nekünk a papírra az ügyintéző 24-30-e közöttet írt, mi így is diktáltuk. De mondja a telefonos nő, hogy változott közben, és a hónap utolsó 5 munkanapján kell bediktálni. Hát mi így a 24-gyel kiestünk belőle (honnan tudtam volna, hogy változik), és nem a tényleges fogyasztást küldték, hanem résszámlát vagy mit, és novemberben 27-én diktáltunk, azaz neten szoktam beírni, és mivel ez pont időben volt, így a valós fogyasztást küldték. Szerintem ti is így járhattatok, de miért nem hívod fel őket?
2012. dec. 17. 18:43
 23/33 A kérdező kommentje:
személyesen szeretném intézni, így fel tudom mutatni a már befizetett csekkeket is. lehet, hogy nálunk is ez történt, hogy változtattak a bediktálási időponton... holnap kiderül.
2012. dec. 17. 18:47
 24/33 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy valami hiba, ennyi nem lehet a számla, ha havonta diktáltok, fizettek. Egy tizedesjegy elcsúszás valahol és máris ez van. (Egyszer én villanyórában véletlenül bediktáltam tizedesjegy nélkül az óraállást, aztán néztem nagyokat mikor jött a számla.)
2012. dec. 17. 18:48
 25/33 A kérdező kommentje:

most fogok indulni a szolgáltatóhoz... szorítsatok értem légyszi :)

ha végeztem írok mi volt!

és köszönöm még egyszer, hogy írtatok nekem!

2012. dec. 18. 11:49
 26/33 anonim ***** válasza:
Szorítok! Remélem meg lehet oldani! :D
2012. dec. 18. 11:50
 27/33 anonim ***** válasza:
?
2012. dec. 18. 14:18
 28/33 anonim ***** válasza:
Na mi volt? Mesélj!
2012. dec. 18. 20:09
 29/33 A kérdező kommentje:

nem jutottam semmire, mire odaértem bezártak. 3kor zártak, én meg 3óra5 percre értem oda.

holnap 10kor nyitnak, akkora odamegyek. viszont azt már tudom, hogy a tavalyi különbözet 34ezer forint volt. ami azért a mostanihoz képest semmi. a főbérlő is csak pislogott, hogy hogy lehet ennyi, de ő sem balhézott. párom sem borult ki annyira mint vártam.

2012. dec. 18. 20:22
 30/33 anonim ***** válasza:
Na ezt kifogtad akkor :D hát jó hogy meglepődtek.. :D ilyen nem mindennapi számlán! Na majd holnap várom az infókat :D
2012. dec. 18. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!