Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a párod szeretné, hogy...

Ha a párod szeretné, hogy megtartsa a gyermeket, te rávennéd hogy vetesse el, mert félted a jövődet?

Figyelt kérdés

Ez a kérés sok indulatot váltott ki a válaszolókból,illetve engem is elgondolkodtatott,mi a véleményetek?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. dec. 15. 20:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Huh

elég sok válasz jött.......

2012. dec. 15. 23:45
 22/23 anonim ***** válasza:

Mi is ezt megbeszéltük a párommal. Olyan szinten, hogy ő mindig is rákérdezett, hogy rendben megjött e stb.

Meg is beszéltük, ha baba összejönne akkor is vállalnánk. Én azt mondtam neki, ha a gyerek teljesen egészsége lenne akkor én tutira nem mennék abortuszra. Ahoz komolyabb indok kellene. Ő eleinte ódzkodott ettől de addig még jobban oda figyeltünk. Az első lányom nem tervezett bab volt de nagy szeretetben vártuk. Most várjuk a testvérét ő már tervezett volt de mindent megbeszéltünk előtte.

2012. dec. 16. 08:11
 23/23 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék,én nem támogatom az abortuszt.

Abban az esetben értem meg,ha pl egy nőt megerőszakolnak,teherbe esik,és elveteti,a trauma miatt.

Ilyet is hallottam már....

2012. dec. 16. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!