Ha a párod szeretné, hogy megtartsa a gyermeket, te rávennéd hogy vetesse el, mert félted a jövődet?
Ez a kérés sok indulatot váltott ki a válaszolókból,illetve engem is elgondolkodtatott,mi a véleményetek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Huh
elég sok válasz jött.......
Mi is ezt megbeszéltük a párommal. Olyan szinten, hogy ő mindig is rákérdezett, hogy rendben megjött e stb.
Meg is beszéltük, ha baba összejönne akkor is vállalnánk. Én azt mondtam neki, ha a gyerek teljesen egészsége lenne akkor én tutira nem mennék abortuszra. Ahoz komolyabb indok kellene. Ő eleinte ódzkodott ettől de addig még jobban oda figyeltünk. Az első lányom nem tervezett bab volt de nagy szeretetben vártuk. Most várjuk a testvérét ő már tervezett volt de mindent megbeszéltünk előtte.
Félreértés ne essék,én nem támogatom az abortuszt.
Abban az esetben értem meg,ha pl egy nőt megerőszakolnak,teherbe esik,és elveteti,a trauma miatt.
Ilyet is hallottam már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!