Ha a párod szeretné, hogy megtartsa a gyermeket, te rávennéd hogy vetesse el, mert félted a jövődet?
Ez a kérés sok indulatot váltott ki a válaszolókból,illetve engem is elgondolkodtatott,mi a véleményetek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ki mondta, hogy nem az övé??? Az ő felelőssége, mert neki kell kiviselnie, megszülnie, és aztán eltartania is, ha a pasi lelép.
Elvileg van gyerektartás, gyakorlatilag meg vagy fizeti, vagy nem.
Hagy döntse már el a nő, hogy így vállalja-e a gyereket vagy esem. Ha a pasinak annyira nem tetszik, akkor mehet amerre akar.
Így oké.
Csak sokan rögtön úgy állnak hozzá, hogy akkor apuka keressen még 1-2 munkahelyet hogy a gyereket és persze anyukát is, hiszen nem tud dolgozni kis gyerek mellett, eltartsa.
Azzal én sem értek egyet.
A férfinek azt kell tudomásul venni, hogy a nő döntése, hogy lesz-e gyerek vagy nem.
A nőnk meg azt, hogy a férfi akkor lép le, amikor akar.
Ne haragudj de nő létemre úgy hogy lassan anya leszek egyáltalán nem így látom...
A srác írta hogy ha nem veteti el a nő mellett lesz de szerinted ez nem önzöség a nő részéről hogy tönkre teszi a srác életét?
Van gyermeked esetleg Fiad mi lenne ha vele csinálnák ezt?
Egy gyereket nem magamnak szülők és nem azért mert 34 éves vagyok hanem a páromnak és magamnak és szeretetbe!!!
"A srác írta hogy ha nem veteti el a nő mellett lesz de szerinted ez nem önzöség a nő részéről hogy tönkre teszi a srác életét? "
Szerinted nem önzőség rákényszeríteni egy nőt az abortuszra, ha ő nem akarja???
Dehogynem! Legalább akkora önzőség. Nem értem miért a férfit kellene jobban sajnálni.
Én spec. jelenleg úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék még gyereket, de ha összejönne védekezés mellett, akkor megtartanám. A párom ezt tudja, és mellettem áll.
Ha teherbe esnék, akkor megtartanám és kész. Mert az én testem, és az én vérem is. Ha a párom meggondolná magát, akkor nem kényszeríteném rá, hogy maradjon velem. Ha akar, akkor menjen, de nem fogom az ő kedvéért a saját gyerekemet kikapartatni magamból, ezt nem várhatja el tőlem.
Ha a fiammal történne ez: Ugyanazt mondanám neki, amit itt. Hogy lett volna lehetősége védekezni. Döntse el mit akar. Ha a nővel akar maradni, akkor maradjon, ha nem, akkor meg segítek fizetni a gyerektartást.
Neked is tökre igazad van de szerintem az én álláspontom is jogos.
Én a srácot sem sajnálom mert együtt rontottàk el.
Ha én teherbe estem volna akkor én a körülményekhez képest döntők!
Rajtatok látszik hogy okos, intelligens pár vagytok és együtt ezt megbeszéltétek de sajnos itt erről szó sincs és gondolom itt a srác nem így reagált volna mint a párod :)
Igen, elrontotta. Nem tud mit tenni. Eldöntheti, hogy marad a ő mellett vagy lelép. Előtte kellett volna okosnak lennie, nem utólag hisztizni.
De a nő 34 éves. Feltételezem azért döntött a gyerek megtartása mellett, mert egyedül is tudja vállalni. Nyilván ha apuka nélkül nem menne, akkor nem vállalná.
A fiú hülye volt, majd tanul a saját kárán. Én nem tudom sajnálni. És továbbra sem értem, hogy miért védik ennyire.
16-os: azért az sajnos nem mindennapos, hogy ezt a párok megbeszélik :-( vagy ha mégis, akkor is kérdéses ugye hogy a helyzet, a felelősség mit hoz ki a felekből.
És egyetértek: nem lehet nőt abortuszra kényszeríteni. Sem fizikailag, sem zsarolással. De ha már eljut odáig a nő, hogy a pasinak SEMMI köze hozzá, akkor ne lepődjön meg hogy a pasi ehhez igazodik.
Nekem amúgy 3 öcsém van, az egyikük tipikus csajozós, jóképű, sármos - és felelőtlen. Semmiféle könyörgés nem hatott, a szüleink gazdagok és vallásosak (faluban élünk, mindenki ismer mindenkit), jó buli lenne egy lánynak ha "véletlenül" teherbe esne tőle. És láss csodát valóban így lett: hogy, hogy nem, tabletta mellett 1 alkalomból terhes lett a lány. Sajnos elvetélt, de azóta az öcsém legalább védekezik. Vannak ilyen hülye férfiak, akik csak ebből tanulnak :-( Milyen apa lett volna belőle?
Igen, pont az a baj, hogy az embereknek d.gni van eszük, gondolkodni meg védekezni nem.
"De ha már eljut odáig a nő, hogy a pasinak SEMMI köze hozzá, akkor ne lepődjön meg hogy a pasi ehhez igazodik."
Nem is mondtam, hogy a férfinak ki kellene nyalnia a nő seggét ilyen esetben.
De ha a nő tudja és akarja vállalni egyedül a gyereket, akkor szíve joga hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!