Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a párod szeretné, hogy...

Ha a párod szeretné, hogy megtartsa a gyermeket, te rávennéd hogy vetesse el, mert félted a jövődet?

Figyelt kérdés

Ez a kérés sok indulatot váltott ki a válaszolókból,illetve engem is elgondolkodtatott,mi a véleményetek?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. dec. 15. 20:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
52%

Nem, 16 éves vagyok és van egy kislányom nem mondom hogy könnyű de nem teher, engem az isten nem vett volna rá hogy abortuszra menjek. Féltem hogy nem tudok tanulni de tudok.

Nem neked kel otthon lenni a kicsivel hanem az anyának, a te dolgod valahogyan pénzt keresni és így melete tanulni mivel tanulsz. Bele szólásod nincs :S

2012. dec. 15. 20:40
 2/23 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy nem értem az emberek mi a f.szért nem tudják felfogni, hogy 100%-os védekezési módszer nincs. Ha szexelnek, akkor benne van a pakliban egy gyerek.

Meg kell beszélni egy kapcsolatban, hogy "mi lenne ha". És ha nem egyeznek az álláspontok, akkor inkább duplán védekezni.

Ha lett volna köztük kommunikáció, és a srác mondta volna, hogy ő nem akar gyereket, a nő meg azt mondta volna, hogy "márpedig ha összejön, én biztos megtartom", akkor a srácnak lehetett volna annyi esze, hogy kotont húz a farkára.

A gyerekhez két ember kell. Egyedül nem lehet összehozni.

Ha a fiú nem akar gyereket, akkor ő is védekezhetne.

És nyilván a nő dönt, mert az ő teste. A férfit sem lehet mondjuk elkötni úgy, hogy csak a nő akarja.

2012. dec. 15. 20:58
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok. Egyébként engem az is felcsesz, hogy a pasik igen nagy része nem hajlandó kotont húzni, hanem elvárja, de legalábbis megkéri a nőt, hogy szedjen tablettát.

Aztán ha véletlen teherbe esik (mert ugye nem 100%-os), akkor ő a legnagyobb r.banc a világon, és biztos direkt csináltatta fel magát...

2012. dec. 15. 21:13
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

Ne haragudjatok de ez a "anyuka" egy nagyon buta nő. Egy 22 évessel aki még egyetemre jár és biztos a srác éreztette hogy erre ő még nem áll kész nem vállalok gyermeket főképp a semmire.

Ő tartja el a srácot meg a két gyereket vagy mi?

Én abortusz ellenes vagyok de néha inkább az a jobb megoldás.

Milyen lesz egy 22 éves apának aki nem akarta a gyereket, nem tudja milyen a munka és stb???

Szerintem együtt sem élnek

2012. dec. 15. 21:18
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

Most ezeket mégis honnan következtetted ki?

Semmit nem tudsz a nőről. Honnan tudod, hogy nincs pénze eltartani a gyereket?

Nyilván azért vállalja, mert el tudja tartani, És vállalja, ha akarja.

Nem lehet vkit rákényszeríteni a kaparásra. GUMIT kell húzni, ha a férfi nem akar kölyköt, nem utána sírni.

2012. dec. 15. 21:24
 6/23 anonim ***** válasza:
48%

De figyelj a nő azt mondta hogy gyógyszert szed ami tudom hogy nem 100% igaz és 7 évig szedtem és nem lettem közbe terhes.

De ne mond nekem hogy ha te gyógyszert SZDSZ akkor a Párod gumit is húz?

Ha becsúszott mert előfordulhat nem kényszeríteném rá a páromra ha ő nem érzi késznek magát...azért ez két ember élete!

Mi amikor terveztük a kisbabánkat aki még a pocakomban van akkor közösen hoztunk döntést!

A másik hogy ahogy ír a srác ő is még csak magára gondol, hogy neki mi a legjobb szerinted jó apa lesz???

És a nő szerintem magán kívül 3 embert miből tart el a gyesből?

2012. dec. 15. 21:31
 7/23 anonim ***** válasza:
Bocsi telor írok az nem SZDSZ akart lenni :)
2012. dec. 15. 21:32
 8/23 anonim ***** válasza:
30%

Egyrészt ha minden védekezés mellett becsúszott baba tényleg védekezés mellett csúszott be, akkor a fogamzásgátlók hatékonysága kb 10%.....

Másrészt: nem attól lesz valaki apa vagy anya, mert megcsinálja a gyereket. Az apának ugyanannyi joga van dönteni a saját és a gyerek életéről, mint az anyának.

Az meg, hogy semmi köze hozzá de az a dolga hogy tartsa el a gyereket is meg anyukát is egyenesen felháborító. Ha az anya egyedül úgy dönt, hogy akarja a gyereket akkor nevelje fel és tartsa el egyedül.

(nő vagyok és van gyerekem)

2012. dec. 15. 21:38
 9/23 anonim ***** válasza:
82%

"De ne mond nekem hogy ha te gyógyszert SZDSZ akkor a Párod gumit is húz?

Ha becsúszott mert előfordulhat nem kényszeríteném rá a páromra ha ő nem érzi késznek magát...azért ez két ember élete! "

Ha szedek gyógyszert, és a párom azt mondja, hogy ha ennek ellenére teherbe esek, akkor megtartjuk (mivel én nem vetetném el), akkor nem kellene felhúznia az óvszert.

Ha azt mondaná, hogy márpedig akkor menjek abortuszra, akkor megmondanám neki, hogy akkor tessék szépen felhúzni a kotont.

Arról meg, hogy kire és mit nem lehet rákényszeríteni: ké, hogy szerinted egy gyereket nem lehet rákényszeríteni egy pasira. De egy nőt meg szerinted rá lehet kényszeríteni arra, hogy kikapartassa a saját gyerekét magából?

Hát k.vára nem.

Ha vki nem akar gyereket, akkor MEG KELL ELŐZNI.

És tudomásul kell venni, hogy ha nem sikerül megelőzni, akkor a jogszabály szerint csak és kizárólag a NŐ döntése, hogy megtartja-e.

2012. dec. 15. 21:39
 10/23 anonim ***** válasza:
14%

"csak és kizárólag a NŐ döntése, hogy megtartja-e."

Akkor legyen csak és kizárólag az övé a felelősség is.

2012. dec. 15. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!