Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama ki...

Van itt olyan kismama ki szintén a fa alá várja a gyermekét, hogy vagytok, nincs bennetek türelmetlenség?

Figyelt kérdés

Utolsó hetek kinél hogyan telnek .. :)

38hkm

2012. dec. 11. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyooon türelmetlenül.Semmi másra nem udok koncentrálni,mindig a jeleket lesem hogy mikor kell indulni :)

Pedig probálom a karácsonyi készülödéssel lekötni magam,de nem megy :( Allig várom hogy a picurkám a kezemben legyen,és vége legyen a terhességnek mert már igazán terhesség.Neked hogy mulik?

2012. dec. 12. 07:46
 2/4 anonim ***** válasza:
én 23.-ára vagyok kiírva, de nagyon reménykedek hogy hamarabb jön, hogy karácsonykor már itthon legyünk. próbálok napközben pörögni, takarítani, pakolni, sokat sétálni hátha megindul, lesem a jeleket, de eddig semmi konkrét, csak keményedések. nagyon nehezen telnek az utolsó hetek, semmi nem esik jól, úgy érzem magam mint egy partra vetett bálna, bárcsak a héten indulna a buli... :)
2012. dec. 12. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont Karácsonyig kellene egyben maradni, hogy ne legyen koraszülött, de én is nehezen viselem a várakozást!!

Szorítok nektek, hogy mindenki otthon legyen Karácsonyra a babával együtt:-)))

2012. dec. 12. 10:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

_Én is Dec 23 -ra vagyok kiirva a fiatalúrral .A partra vetett bálna nagyon jó hasonlat . Rettentően várom is már és egyben bevallom izgulok is ,vagyis inkább picit félek . Nem első gyermekem sőt ő a kis befejezésem a negyedik ,és mégis ... :)

Szép ez a dátum de szeretnék együtt karácsonyozni a többi gyermekemmel .

2012. dec. 12. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!