Van itt olyan kismama ki szintén a fa alá várja a gyermekét, hogy vagytok, nincs bennetek türelmetlenség?
Utolsó hetek kinél hogyan telnek .. :)
38hkm
Nagyooon türelmetlenül.Semmi másra nem udok koncentrálni,mindig a jeleket lesem hogy mikor kell indulni :)
Pedig probálom a karácsonyi készülödéssel lekötni magam,de nem megy :( Allig várom hogy a picurkám a kezemben legyen,és vége legyen a terhességnek mert már igazán terhesség.Neked hogy mulik?
Nekem meg pont Karácsonyig kellene egyben maradni, hogy ne legyen koraszülött, de én is nehezen viselem a várakozást!!
Szorítok nektek, hogy mindenki otthon legyen Karácsonyra a babával együtt:-)))
Sziasztok !
_Én is Dec 23 -ra vagyok kiirva a fiatalúrral .A partra vetett bálna nagyon jó hasonlat . Rettentően várom is már és egyben bevallom izgulok is ,vagyis inkább picit félek . Nem első gyermekem sőt ő a kis befejezésem a negyedik ,és mégis ... :)
Szép ez a dátum de szeretnék együtt karácsonyozni a többi gyermekemmel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!