Van itt olyan kismama, akinek kevesebb volt a magzatvize, vagy fehérje volt a vizeletében, esetleg mindkettő? Írna nekem? 37hkm
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 11:39
1/7 anonim válasza:
Nekem a kórházi uh-ok szerint mindig átlagnál kevesebb volt a magzatvizem, viszont a magándokim uh-ja alapján azt mondta, hogy normális. Fehérje nem volt a vizeletemben, viszont utolsó napokra volt magas vérnyomás, hasi görcs, alacsony májfunkció, alacsony trombocita szám és HELLP szindrómával életmentő-császárra került sor! Minden apróságra figyelni kell, és nem szemelől téveszteni, átsiklani felette!
2/7 anonim válasza:
Jah, lemaradt: 37. hét első napján lettem rosszul és császároztak meg!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, velünk eddig minden rendben volt, most a 37. heti uhon, kevés a magzatvizem, amit a dokim is megerősített a saját uh gépén, illetve III a lepényem. A vizeletemben fehérjét találtak. Ma vettek vért, csütörtökön kapom meg az eredményt, be kell feküdnöm a kórházba, és kicsit pánikolok :( Köszönöm a válaszod, nagyon figyelek mindenre. :)
2012. dec. 11. 12:00
4/7 A kérdező kommentje:
És hány gramm és centi lett a babád? Fiú vagy lány? Nekem lányom lesz, a tegnapi uh szerint 3010gramm, és holnap töltöm a 37. hetet.
2012. dec. 11. 12:01
5/7 anonim válasza:
A sógornőm így volt a keresztfiunkkal... :(
37 hetes volt ő is, és magas vérnyomás miatt befektették a kórházba egy hétre kb. Kevés volt a vize is és fehérje is volt. Aztán megindították neki, azt mesélte, hogy amikor burkot repesztettek, alig folyt el valami kis magzatvíz, a baba sem érezte már magát jól odabenn, ezért is volt szükség az indításra. Végül császár lett.
De végülis minden rendben lett, bár kis súlyú volt a baba is, 2050 g, de egy hét után hazaengedték őket, azóta már egy éves komisz kölyök :)
6/7 anonim válasza:
Remélem minden jól alakul majd nálatok, kedves kérdező! Nekem minden uh-nál normál méretekkel rendelkezett a kisfiam. 36 hét 3 naposan 2950-re becsülték, 37. hét első napján császároztak 52 cm és 2800 gr volt! Csak a zsírpárnácskák hiányoztak róla, ami még rakódott volna 3 hétig :) ezeket a zsírpárnákat próbáljuk növelni a mai napig :) 12 hetes baba anyukája
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív történeteket, én is nagyon remélem hogy minden rendben lesz velünk. Nekem is ugyan ezek a "tünetek", csak a vérnyomásom eddig még jó. Remélem meg birom uszülni simán a babát, nem kell császár. :)
2012. dec. 11. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!