Ma kaptam meg a laboreredményemet. Nagy mennyiségű fehérje van a vizeletemben.5 hetes kismama vagyok. Csak hétfőn jutok el a belgyógyászara. Nagy a baj?
szia!
Nem ijesztgetni akarlak , de ha nagy mennyiségben jelen van, az valamiféle gyulladásra is utalhat.
Szia! Közepsugaras vizeletet adtäl le? Ha igen, akkor nem tul jo. De ha nem közepsugaras volt, akkor simän lehet benne feherje... Nekem mindig csomo van benne, mert ha közepsugaras vizeletet adnek le, arra sem lenne eleg, hogy benedvesitse a poharat :o)))))) Az elejetöl kezdve igy van nälam :o)
Boldog babaväräst! 34 hetes km
Lehet az is, hogy folyás került bele.
Illetve ahogy az előttem szólók írták húgyuti gyulladásra is utalhat.Sajnos tapasztalatból írom, nekem 20. héten katéterezni kellett a vesémet, azóta sosem ment 35-40 alá, de volt olyan, hogy 90-95 volt benne.De ez ezzel jár. Napi 3,5-4 l folyadékot próbálj meg legyűrni, ebben legyen 1-2 csésze kamilla tea is.
Ne aggódj, lehet, hogy csak egy kis felfázás vagy tényleg az, hogy belekerült egy kis folyás.
Szia!
aakkor a nőgyógyászatra menj fel, mert fertőzés miatt van/lehet.
Nem szeretnélek ijesztgetni, de korai vetélést is okozhat.
Fogsz kapni vizelet fertőtlenitőt, meg sok folyadékot kell inni és ennyi, de időben lásson orvos.
Jó egészséget neked/nektek és vigyázz magatokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!