Van köztetek asztmás kismama? Veletek is volt ilyen?
Figyelt kérdés
6 hetes kismama vagyok és a foster szedését abba kell, hogy hagyjam. A ventolin meg semmit sem használ. Volt, hogy 4-5 alkalommal is befújtam és fél óra múlva megint légszomjam volt. Mennyit lehet belőle bevenni egy nap? Külföldön élek és itt elég nemtörődömök az orvosok. Segítenétek?2012. dec. 11. 18:04
1/5 anonim válasza:
Nem tudom ott lehet e diaphillint felirattatni, ez az egyetlen amit terheseknek lehet használni. Nekem bevált.
2/5 anonim válasza:
En Skociaban elek es 4 hetes terhes vagyok es asztmas..Megkerdeztem hogy hasznalhatom e tovabbra is a pipakat, es azt mondtak hogy kell is!Qvar pipakat hasznalok,azokkal nincs baj allitolag!4-5ot fujsz be?Az nem sok egy kicsit?Probalj meg ilyen Qvart feliratni,mert hasznal is es nem kell belole ennyit beszivni!
3/5 anonim válasza:
Én Formoterol tartalmú befújót (pontosabban azt szívni kellett, Symbicort a neve) és Salbutamol tablettát kaptam, ezeket biztos lehet szedni terhesen. Nem tudom, nálatok van-e ilyen hatóanyagú szer.
4/5 anonim válasza:
Èn is a Symbicort-ot hasznàltam terhesség alatt, abban eleve benne van a hörgőtàgító, így külön Ventolint nem is kellett hasznàljak.
5/5 anonim válasza:
Szia.Van más megoldás is. Hallottál már a HYLA készülékről? Rengeteg mindent lehet vele csinálni,légtisztítást,só-barlangterápiát,párologtatást,inhalálást és még egyebeket! ÁNTSZ engedélyes,több tüdőszanatórium is ezt ajánlja. Barátnőm kislánya is súlyos asztmás,és neki nagyon sokat segített,sőt javult neki,otthon tünetmentesen él,és idővel javult az immunrendszere,így már kezd ellenállni az asztmának! nagyon sokat segített ez a készülék,és ingyenesen kipróbálható! Szívesen adok elérhetőséget ahol tudsz érdeklődni róla.Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!