Van olyan anyuka aki negyedik gyermekét várja?
Én csak a 3.kat várom,de ugyanúgy izgulok mind az elsőnél.
Nincs 2 egyforma szülés.Bár nekem az első 2 könnyű volt,remélem ilyen lesz most is.
bocs az offért:
Megírnátok hány évesek vagytok és mekkorák a gyerekeitek?
Gratulálok minden anyukának!!
Mivel 3 nagyon gyors szülésem volt,időre illetve időn túl,én csak a szülés időpontja miatt izgulok-mert korán nyílni kezdtem,szeretném legalább a 30. hétig kihúzni!- meg azért megy a drukk,hogy időben elcsípjük az aktuális fertőzéseket- Ez az első olyan terhességem,amikor 2 hetente jön valami gomba vagy más fertőzés. :-(
Nem éppen tervezett terhesség volt,de én nem bánom,még így sem,hogy aktív fekvés van! Élvezem ha mocorog és nem hagy aludni sem éjjel- egyébként mostanában alapból nem alszok éjszaka rendesen,órákat ébren vagyok,csak forgolódom.
Üdv:3 lányos,25hkm
gratulálok.és tudom a nemüket?
nekem az ismerősöm spontán szülés után az ikreit is gyorsan,spontán szülte.Kívánom neked is így legyen.
Nekem is ketten voltak,de végül a 8.hét után eldőlt csak 1 baba lesz.
Köszönöm,hogy ennyien válaszoltatok .:)
Megnyugtat a tudat is ,hogy akkor nem csak én vagyok "betoji" . Nekem pont most a negyedik gyermeknél vannak félelmeim .Persze mindnél ott volt a drukk de valahogy bennem volt ,hogy az elsőnél még nem tudtam mi vár rám a második úgyis könnyebb lesz mint az első a harmadik az hipp- hopp baba stb és persze nem igy lett ,szóval most már nincs mivel nyugtassam magam . Egyébként is aggódósabb lettem .Az első két gyermekemnél még extrán fiatal anyukaként másképpen fogtam fel, a legkisebbnél 26 -évesen már jobban aggódtam és most 35 -évesen a kis befejezés babánál meg kifejezetten aggódom ,hogy minden rendben legyen és úgy egyáltalán . :)
Nálunk a legidősebb 18 éves és fiú,a nagyobbik lányom 16-éves ,a kisebbik pedig 9 ,igy most két fiú két kislány aránnyal zárul a kőr . :)
Mint a fiammal annó most is teljesen jól viseltem a terhességet még igy is ,hogy jóval idősebben viselem . :) A két lánynal sokkal rosszabbúl voltam . Most a csontjaim fájnak a csipőmnél és még a csuklómnál is rettenetesen fáj időnként ,de ez is pár hete van igy . Az alvás nekem sem az igazi ,sokat talpalok igy nappal el elkap a fáradtság ,de este meg későn alszom el általában . Felkelek éjjel is többször vagy pisilni vagy mert kényelmetlen valami,és újabban rémálmaim is vannak ,persze sokszor álmodom szépet és jót is . Nagymamám nem rég halt meg lehet ennek is köszönhetőek ezek az álmok .
Alapvetően igyekszem kiélvezni a terhességem maradék heteit mert ő valóban a legkisebb gyermekem lesz és marad is ,úgymond utoljára babázom az unokáim elött . :))
Mindenki nagyon várja a kis tököst velem az élen . :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!