Van olyan anyuka aki negyedik gyermekét várja?
6. babámat várom, és nagyon félek. Volt ikerszülésem is (elsőre), de tény, hogy mindegyik szüléssel nagyon megszenvedtem, fájásgyengeség, és elhúzódó tágulás miatt fél napos szülések lettek. A császárt eddig sikerült elkerülnöm, remélem most is sikerül.
Nagyon pici gyerekeim vannak, mind óvodás, és annál kisebb.
30 éves vagyok
Sok sikert mindenkinek, aki hasonló cipőben jár!
7. válszoló, a 3lányka után a 4. babád is lány, vagy fiu?
Gratulálok minden sokgyerekesnek!!
Nekem három van ovi-bölcsi-kisbaba - három könnyű szülés...de nem vállalnék negyediket- néha már így is furdal a lelkiismeret, hogy nincs rájuk elég időm. Ti hogy vagytok ezzel?
Nekem még "csak" harmadik baba. Két lány után most úgy tűnik, érkezik a kisfiúnk! :) Mi igazából 4-et terveztünk, de a férjem akár többnek is örülne. A második sajnos császár volt... :( Jó lenne most simán szülni. De úgy érzem ez az orvos inkább a császár felé hajlik. A régi dokim úgy bocsátott el a legutóbbi rákszűrés után, hogy na, akkor még hármat-négyet! :) Szóval ő gondolom mindent megtenne a sima szülésért. De elköltöztünk. Nagyon dilemmázok, hogy visszamenjek-e hozzá, de bő órára lenne tőlünk...
Egyébként 20 hetet töltöttem. Áprilisra várjuk. A két nagyobb 3 múlt illetve nemsoká' 2 lesz.
És olyan jó olvasni benneteket! Most én is úgy érzem, hogy be vagyok tojva, hogy hogy és mint lesz a szülésnél. És én is totál aggódós lettem. Pedig nem kellene... Lehet, az aggodalmaim is csökkenének, ha végre eldönteném úgy igazán, hogy hol akarok szülni.
Ja, és 31 vagyok.
13/15!
Akkor még is csak lesz még baba ? :))
Nekem itt a negyediknél lesz a vége ! Egyébként 36 hetesek vagyunk már ,,szóval rohamosan megy az idő. Ujjnyira nyitott méhszáj és totál félelem ...
De ! Nagyon nagyon várom már ŐT ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!