Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan anyuka aki negyedik...

Van olyan anyuka aki negyedik gyermekét várja?

Figyelt kérdés
Milyen érzéseitek vannak a terhességgel kapcsolatban ,hogyan élitek meg ,van -e bennetek félelem a szülés miatt . :)

2012. okt. 28. 23:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja igen 32-hetesek vagyunk . :) Dec.23 -ra vagyok kiirva ,de újabban pár nappal korábbra becsülték . Nos majd eldönti a kis drága ,hogy mit és hogyan szeretne . :)
2012. okt. 29. 20:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

6. babámat várom, és nagyon félek. Volt ikerszülésem is (elsőre), de tény, hogy mindegyik szüléssel nagyon megszenvedtem, fájásgyengeség, és elhúzódó tágulás miatt fél napos szülések lettek. A császárt eddig sikerült elkerülnöm, remélem most is sikerül.

Nagyon pici gyerekeim vannak, mind óvodás, és annál kisebb.

30 éves vagyok

Sok sikert mindenkinek, aki hasonló cipőben jár!

2012. nov. 26. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Annyira szeretem a sok gyermekes anyákat:-) olyan jó olvasni....és sajnálom,hogy nem hamarabb kezdtem meg a szülést,hogy még beleférjen vagy 2 gyerkőc...nekem az első 20 a második 19 lesz a harmadik 2,5....(egy házasság)és igen,jó lenne még egy vagy akár kettő is...csak már nincs időm,,,39 vagyok. ha a 2 nagy után nem telik el ennyi idő,akkor most lehet már a negyedik jöhetne:-)de a férjemtől a 40 éves szülinapomra egy kisbabát kértem(ez jövő ősz:-)
2012. nov. 26. 23:28
 14/18 anonim ***** válasza:

7. válszoló, a 3lányka után a 4. babád is lány, vagy fiu?

Gratulálok minden sokgyerekesnek!!

Nekem három van ovi-bölcsi-kisbaba - három könnyű szülés...de nem vállalnék negyediket- néha már így is furdal a lelkiismeret, hogy nincs rájuk elég időm. Ti hogy vagytok ezzel?

2012. nov. 27. 12:46
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem még "csak" harmadik baba. Két lány után most úgy tűnik, érkezik a kisfiúnk! :) Mi igazából 4-et terveztünk, de a férjem akár többnek is örülne. A második sajnos császár volt... :( Jó lenne most simán szülni. De úgy érzem ez az orvos inkább a császár felé hajlik. A régi dokim úgy bocsátott el a legutóbbi rákszűrés után, hogy na, akkor még hármat-négyet! :) Szóval ő gondolom mindent megtenne a sima szülésért. De elköltöztünk. Nagyon dilemmázok, hogy visszamenjek-e hozzá, de bő órára lenne tőlünk...

Egyébként 20 hetet töltöttem. Áprilisra várjuk. A két nagyobb 3 múlt illetve nemsoká' 2 lesz.

És olyan jó olvasni benneteket! Most én is úgy érzem, hogy be vagyok tojva, hogy hogy és mint lesz a szülésnél. És én is totál aggódós lettem. Pedig nem kellene... Lehet, az aggodalmaim is csökkenének, ha végre eldönteném úgy igazán, hogy hol akarok szülni.

Ja, és 31 vagyok.

2012. nov. 27. 13:39
 16/18 A kérdező kommentje:

13/15!

Akkor még is csak lesz még baba ? :))

2012. nov. 28. 14:05
 17/18 A kérdező kommentje:

Nekem itt a negyediknél lesz a vége ! Egyébként 36 hetesek vagyunk már ,,szóval rohamosan megy az idő. Ujjnyira nyitott méhszáj és totál félelem ...

De ! Nagyon nagyon várom már ŐT ! :)

2012. nov. 28. 14:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Az idővel pedig úgy vagyok ,hogy nekem belefér lesz időm mindenkire .Egy kis szervezés kérdése . Nekem a két nagy ugye már 18 és 16 évesek ,és ott van a kis kilenc évesem ,majd eloszlatom a teendőimet velük,mert a nagyokkal legalább annyit kell törődni mint egy kicsivel ,én már tudom ! :)Másképpen ugyan ,de igenis ők is igénylik a törődést .
2012. nov. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!