Kismamák! Ha össze-vissza jön meg mennyi az esélye a teherbeesésre? Esetleg lett valaki így terhes?
Én így lettem terhes! Nekem még 42 napos is volt.
Márciusban kezdtük, közben állandóan elkaptam minden hüvely gyulladást is, júniusban terhes lettem.(tavaly)
Most 5,5 hónapos a babám!
Szia
Nekem 30 napos ciklusaim voltak majd egyszer csak a 24. napon megjött kicsit elkeseredtem,hogy lesz így babám ,de a következő mensi helyett + tesztem volt :)
Szia!
19 éves koromig össze-vissza menstruáltam. Volt, hogy 20 naponta, volt hogy 3 havonta. Aztán 12 évig szedtem a fogamzásgátlót, majd a babaprojekt miatt 2007. szeptember vége felé abbahagytam. 3 hónapig védekeztünk, közben csak október elején volt vérzésem.
Az orvosom számításai szerint szenteste fogant meg a kisfiunk. Ő lassan 11 hónapos, de a 2007. októberi óta nem volt vérzésem. És fenn áll a gyanúm, hogy megint babás vagyok. (hétfőre van időpontom a dokihoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!