Nyregyházi kismamák, volt valaki Dr Medve Lászlónál 3D vagy 4D vizsgálaton?
Sógornőm volt nála, úgy emlékszem 12.000 Ft-ot mondott. Kapott dvd-t videóval és képeket is.
Lehet vicces a Medve László név, de kedves első válaszoló, ő egy létező személy, és biztos unja a hülye beszólásokat a doki is.
Vicces vag első válaszoló.
Kérdésdre válaszolva mi voltunk 2x. Első alkalom 12.000 ft, volt benne egy 30 perces DVD 1 vagy 2 kép (már nem emlékszem), második alkalommal 10.000 ft , ez is tartalmazott egy 30 perces DVD-t és két képet. Mi azért voltunk 2x, mert a 18. hetes genetikai Uh nem találtam elég alaposnak és így voltam nyugodt, hogy itt nagyon alaposan megnéztek mindet. A 2. alkalom már csak mozizás volt.
Az első kivételével köszönöm a válaszokat!
Még azt szeretném kérdezni, hogy a szegfü utcai rendelőben voltatok?
Mi holnap megyünk újra! Múlthéten voltunk csak akkor pont elromlott a dvd író igy kaptunk új időpontot! Az árát még nem tudom, de holnap szívesen megírom mennyibe került és mi volt benne!
És igen a szegfű utcán rendel és a felesége csinálja, Dr Medvéné Jászai Ildikó egy nagyon kedves hölgy!
Boldog babavárást!
24+5hkm
Köszi!
Várom akkor holnap a tapasztalatodat!
Neked is nagyon boldog babvárást!
Szia!
Voltunk 4Dűb egy órás dvd film dvd-re írva és egy képet kaptam! De egyet kaptam a múltkor is amikor nem volt jó a gép!
És anya volt velem ő fekete fehérben kapott egyet ajándékba egy kicsi képet!
12000ft kért!
Nagyon kedves hölgy! Csak ajánlani tudom! :)
Szia!
Én is bejelentkeztem és már a jövőhét kedden mehetünk is!
Én nem akartam menni 4D.re de a férjem ugy bezsongott, hogy menni akar. Nélkülem meg ezt nemigen tudja kivitelezni. Így nekem is menni kell. Remélem fog tetszeni amit látok.
Tényleg nagyon kedves hangja van a hölgynek. Mostmár én is várom.
Aranyos vagy, hogy válaszoltál!
Csak nyugodt szívvel várd! Mert hatalmas élmény! Sokkal közelebb kerülsz a babádhoz, mert látod hogy is néz ki! 25 hetes vagyok és már látjuk a hasonlóságot! Tiszta apja! :)
És hát édes ahogy ásít, nyel, szopizza az ujját, mosolyog vagy épp grimaszol!
Tündéri nagyon!
Szóval csak nyugodtan várjátok! Szuper lesz! :)
Boldog babavárást és könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!