Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek mit jelentenek? Voltam...

Ezek mit jelentenek? Voltam nőgyógyászati vizsgálaton, hogy megtudjam terhes vagyok-e de azt mondta a doki, hogy nemtudja nemtudja de mégis felirt terhes vitamint a többilent!

Figyelt kérdés
meg aláirattatott egy papirt hogy megtartom -e a babát én mondtam hogy igen aláirtam,Vérvételre is küldött de ma megjött ömlik:S ugy ,hogy nemtudom mivan de ezek az eredményeim voltak mit jelentenek?? 72x35x52mm-es uterus (ez mi és jónak felel meg?De igazán erre vagyok kivácsni h mit jelent ez--- >> endometrium 5,6 mm? ez mi??:S
2011. nov. 15. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Méghogyha csak lehet is hogy terhes vagy és épp vérzel ma reggeltől akkor KÓRHÁZ!!!!!
2011. nov. 15. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:

Uterus: méh latin neve. Tehát a méhed mérete.

Endometrium=méhnyálkahártya, ami belülről a méhedet borítja. Ennek a vastagsága a ciklus során folyamatosan változik. A mensi első napjától az utolsóig vastagodik és ha nem történt megtermékenyítés, akkor a ciklus végén leválik és ez okozza a menstruációs vérzést.

Valószínűleg azért nem tudja, hogy terhes vagy-e mert még nem látja a petezsákot. Ezért küldött el vérvételre, ahol vagy negatív vagy pozitív eredményt fogsz kapni.

Ha pozitív, akkor pár hét múlva újra uh, ahol esetleg már nagyobb esélyt lát a petezsák láthatóságára.

Nem tudom hányadik hétben lehetsz, hogy mikor jött meg utoljára..

Én anno 6 hetesen mentem el, akkor vérvétel volt és 8 hetesen hüvelyi uh-val vették észre a petezsákot.

2011. nov. 15. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Valószínűleg nem tudott megtapadni a babád. Ha nagyon erőteljes a vérzésed, akkor valószínűleg már nincs mit tenni, az orvoshoz mindenképpen menj vissza.

Legjobbakat!

2011. nov. 15. 11:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Én orvoshoz mennék a helyedben.
2011. nov. 15. 11:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az 5,6 mm-es endometriumot én kevésnek tartom a babához.Szerintem menstruálsz.
2011. nov. 15. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem értem...., volt pozi teszted???

Meg mikorra nem vártad?? Már, hogy ma megjött...

Az endometriumot jól írta az előttem lévő, de ez az 5.6 mm nagyon kevés!Minimum 10 mm-nek kell lennie,hogy megfelelően be tudjon ágyazódni a baba.

2011. nov. 15. 13:38
 7/12 anonim ***** válasza:
5,6 mm-az kevés, nem tud beágyazódni, lehet méhenkivülire gyanakodik és azért küldött vérvételre.
2011. nov. 15. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Elég kérdéses,mert akkor miért iratott alá veled egy papírt,hogy megtartod-e.Menj orvoshoz,mert ez tényleg érdekes.Főleg,hogy azt írtad ömlik.Csináltál amúgy tesztet?Késett?
2011. nov. 15. 14:45
 9/12 A kérdező kommentje:
13 jött meg ma pedig 15 reggel.Már nem ömlik csak az elején sok volt meg ugye kicsit fáj.Csináltam tesztet 11-12 de negativ lett:S Vérvtelre nem mentem el mert ma jött meg orvosnál tegnaap voltam.Szerintem menstruálok csak egyép panaszom nincs.De ányhetes lehetek ha 13 jött megg?
2011. nov. 15. 15:08
 10/12 krisztina24 ***** válasza:
ha negatíva teszt, és menstruálsz,akkor nem valószínű, hogy terhes voltál...
2011. nov. 15. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!