Ezek mit jelentenek? Voltam nőgyógyászati vizsgálaton, hogy megtudjam terhes vagyok-e de azt mondta a doki, hogy nemtudja nemtudja de mégis felirt terhes vitamint a többilent!
Uterus: méh latin neve. Tehát a méhed mérete.
Endometrium=méhnyálkahártya, ami belülről a méhedet borítja. Ennek a vastagsága a ciklus során folyamatosan változik. A mensi első napjától az utolsóig vastagodik és ha nem történt megtermékenyítés, akkor a ciklus végén leválik és ez okozza a menstruációs vérzést.
Valószínűleg azért nem tudja, hogy terhes vagy-e mert még nem látja a petezsákot. Ezért küldött el vérvételre, ahol vagy negatív vagy pozitív eredményt fogsz kapni.
Ha pozitív, akkor pár hét múlva újra uh, ahol esetleg már nagyobb esélyt lát a petezsák láthatóságára.
Nem tudom hányadik hétben lehetsz, hogy mikor jött meg utoljára..
Én anno 6 hetesen mentem el, akkor vérvétel volt és 8 hetesen hüvelyi uh-val vették észre a petezsákot.
Sajnálom!
Valószínűleg nem tudott megtapadni a babád. Ha nagyon erőteljes a vérzésed, akkor valószínűleg már nincs mit tenni, az orvoshoz mindenképpen menj vissza.
Legjobbakat!
Nem értem...., volt pozi teszted???
Meg mikorra nem vártad?? Már, hogy ma megjött...
Az endometriumot jól írta az előttem lévő, de ez az 5.6 mm nagyon kevés!Minimum 10 mm-nek kell lennie,hogy megfelelően be tudjon ágyazódni a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!