14 hetes és 5 napos terhes vagyok. Tegnap gondolkoztam el rajta, hogy a terhességem alatt nem is kellett mennem nőgyógyászati vizsgálatra, az uh-kon, és a genetikai vizsgálaton kivül. Első babám lesz. Ez igy szokott lenni?
Nekem kb a 15-16. héten kellet először mennem nőgyógyászati vizsgálatra úgyhogy sztem normális...azóta már voltam 3szor..nyugi majd bepótolják ezekután:)
Boldog babavárást!
23hetes kismami
Szia!
Én az 5. héten voltam először rákszűrésen,meg akkor állapították meg a terhességet is, aztán 16. héten mentem,utána meg 3-4 hetente,de zet majd az orvos úgyis mondja,mert ez függ az eredményeidtől is,hogy milyen gyakran kell majd menned.
Szia!
Nekem 12 hetesen volt rákszűrés (tehát manuális vizsgálat is), a 20. héttől pedig 4 hetente nézte a doki a méhszáj állapotát. A 36. héttől pedig hetente!
39 hetes pocis
Szia!
Ezzel azt akarod mondani,hogy a doki még megsem nézte tapintással a méhnyak,méh stb-t??Rákszűrést sem végzett???
Ez nekem új dolog.Én győri vagyok,de az első dolog itt az,hogy elmész a dokihoz,elmondod,hogy valószínű terhes vagy,és már küld is vetkőzni,majd vizsgál.Sőt cytológiát is rögtön leveszi.3.babám várom.16 éve szűltem elöször,most 32hetes vagyok,de ez mindig így volt.
Melyik városba jársz gondozásra??
Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!