Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes és 5 napos terhes...

14 hetes és 5 napos terhes vagyok. Tegnap gondolkoztam el rajta, hogy a terhességem alatt nem is kellett mennem nőgyógyászati vizsgálatra, az uh-kon, és a genetikai vizsgálaton kivül. Első babám lesz. Ez igy szokott lenni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Nekem kb a 15-16. héten kellet először mennem nőgyógyászati vizsgálatra úgyhogy sztem normális...azóta már voltam 3szor..nyugi majd bepótolják ezekután:)

Boldog babavárást!

23hetes kismami

2008. nov. 5. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Szia. Problémamentes terhességeknél általában így van. Nekem sajnos nem volt az az eleje, és hetente-kéthetente vizsgálgattak, még kórházba is befektettek. Örülj neki. További szép, problémamentes babásodást! 37 hetes kismama.
2008. nov. 5. 15:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az 5. héten voltam először rákszűrésen,meg akkor állapították meg a terhességet is, aztán 16. héten mentem,utána meg 3-4 hetente,de zet majd az orvos úgyis mondja,mert ez függ az eredményeidtől is,hogy milyen gyakran kell majd menned.

2008. nov. 5. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
én most vagyok 18 hetes és eddig még csk ultrahangon voltam, még "kézzel" nem vizsgált meg. most azt mondta következö mikor menjek a 28-32 hét alatt valamikor. Szerintetek ez normális?
2008. nov. 5. 15:11
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó hozzászólónak: Szerintem nem igazán normális,azért csak meg kéne néznie,hogy pl. zárt e a méhszáj,úgyhogy a helyedben én megnézetném magam mással.
2008. nov. 5. 15:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 12 hetesen volt rákszűrés (tehát manuális vizsgálat is), a 20. héttől pedig 4 hetente nézte a doki a méhszáj állapotát. A 36. héttől pedig hetente!

39 hetes pocis

2008. nov. 5. 16:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezzel azt akarod mondani,hogy a doki még megsem nézte tapintással a méhnyak,méh stb-t??Rákszűrést sem végzett???

Ez nekem új dolog.Én győri vagyok,de az első dolog itt az,hogy elmész a dokihoz,elmondod,hogy valószínű terhes vagy,és már küld is vetkőzni,majd vizsgál.Sőt cytológiát is rögtön leveszi.3.babám várom.16 éve szűltem elöször,most 32hetes vagyok,de ez mindig így volt.

Melyik városba jársz gondozásra??

Csilla

2008. nov. 5. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elejétől fogva mindig megnézi a méhszáj állapotát a doki.Ez 4hetente van amikor megyek a védőnőhöz is.Kivéve a 20. héten csak szívhangot halgatott.Eddig probléma mentes a terhességem('kopp-kopp'),nem voltam veszélyeztetett,most vagyok 23hetes.
2008. nov. 5. 16:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Általában a 16. és 20. hét között történik az első méhszájvizsgálat.
2008. nov. 5. 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet még nem is hallottam!! Nekem is első babám lesz, és engem a kezdetektől fogva minden alkalommal megvizsgál az orvos. Most még havonta kell járnom, 18 hetes vagyok.
2008. nov. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!