Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes és 5 napos terhes...

14 hetes és 5 napos terhes vagyok. Tegnap gondolkoztam el rajta, hogy a terhességem alatt nem is kellett mennem nőgyógyászati vizsgálatra, az uh-kon, és a genetikai vizsgálaton kivül. Első babám lesz. Ez igy szokott lenni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam 7, 15, 21 hetesen, azt mondta legközelebb kb. a 25-26. héten menjek.

Általábam megvizsgál és meghallgatja a baba szívhangját.

2008. nov. 5. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Én csak a terhesség egész elején lettem kézzel is megvizsgálva. Azóta nem, pedig most már a 19. hétben vagyunk. Legközelebb 2-3 hét mulva megyek, akkor kérni fogom hogy azért nézzenek meg onnan is hogy minden rendben van e. Remélem!!! Multkor azt mondta a doki, hogy ha nincs panaszom, inkább nem turkászik odabent, majd a legközelebbi alkalommal. Szóval legközelebb tényleg kérni is fogom, ha elfelejtené. Amúgy ezt a kérdést én is feltettem már, de ahány nőgyógyász, annyi választ kaptam kb. Minden jót, boldog babavárást!
2008. nov. 5. 17:32
 13/13 plonsk válasza:
100%
A doki egyébként Uh-n is tökéletesen látja a méhszáj állapotát, nincs-e megrövidülve, vagy kinyílva. Én emiatt nem aggódnék.
2013. nov. 8. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!