Nyregyházi kismamák, volt valaki Dr Medve Lászlónál 3D vagy 4D vizsgálaton?
Szia!
Mi múlt kedden voltunk nála, jobban mondva a feleségénél. Csak ajánlani tudom, 1 órás volt a vizsgálat, ezalatt nagyon alaposan átnézte, közben folyamatosan mondta, hogy éppen mit láthatunk, hogy mi miért jó, hogy már kifejlődött a babán. Kaptunk egy fél órás dvd-t, egy cd-t, amire a vizsgálat során készített képet írta ki, és ezekből választhattunk egyet, amit kinyomtatott színesben. Ezek kerültek össz. 12000 ft-ba.
Igen a Szegfü utcai rendelőben voltunk. Ad leletet is pontos méretekkel.
( Mi a mediamarkt parkolójában parkoltunk, és mikor kijöttünk a vizsgálatról, bevittem az áruházba a kapott cd-t, és azonnal kinyomtatták róla az összes képet, mert már úgy akartam hazamenni, hogy a többi képet is tudjam a családnak mutogatni :-))
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy 20 hetesen voltam (vártam volna még vele, de már nagyon meg akartuk tudni a nemét). De nem bántuk meg, hogy már mentünk, mert szép kis formás baba (nincs már "ufófeje").
21 hkm
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat!
Én nagyon nem akartam menni, de mostmár tényleg nagyon várom. Én ma vagyok 23 hetes, már mindene szépen ki van fejlődve, remélem mi is fogjuk látni a hasonlóságot.
Még annyit kérdeznék, hogy a médiamárkban tényleg azonnal előhívják cd-röl a képeket?
De jó!
Köszi szépen! Sok boldogságot nektek!
Köszönjük, és viszont kívánom!
Majd ha lesz kedved számolj be, hogy milyen volt.
Szia!
Voltunk mi is és tényleg nagyon nagy élmény. Igaz, hogy végig aludta az egészet, nyujtogatta a nyelvét meg ásitott nagyokat. De a lényeget láttuk. Tökéletesen szép kisbaba. Már azt is látom, hogy a férjemre jobban fog hasonlitani.
Szeretném kérdezni, hogy nektek is ugy van a lemezen a felvétel, hogy a mappában van videó és külön nincsenek képek. A férjem azt mondja így nem tudunk előhivatni képet még. Tegnap siettünk mert már anyósom itt várt ránk. Köszi!
utolsó vagyok
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én ittam előtte egy kis kólát, és ettem egy kis tábla csokit, így picurkám teljesen fel volt pörögve a vizsgálat alatt.
Nekünk dvd lemezen van a videó, és külön cd-re írva a képek. Előbbit minden esetben adja, utóbbit megkérdezte kérjük-e (van aki nem kéri, pedig nem kerül plusz költségbe).
Megint én
Ha van hozzáértő ember a családban, akkor elméletileg a videóból is tudtok kivágni képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!