Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyregyházi kismamák, volt...

Nyregyházi kismamák, volt valaki Dr Medve Lászlónál 3D vagy 4D vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Ha volt , mennyibe került?
2011. nov. 17. 12:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi múlt kedden voltunk nála, jobban mondva a feleségénél. Csak ajánlani tudom, 1 órás volt a vizsgálat, ezalatt nagyon alaposan átnézte, közben folyamatosan mondta, hogy éppen mit láthatunk, hogy mi miért jó, hogy már kifejlődött a babán. Kaptunk egy fél órás dvd-t, egy cd-t, amire a vizsgálat során készített képet írta ki, és ezekből választhattunk egyet, amit kinyomtatott színesben. Ezek kerültek össz. 12000 ft-ba.

Igen a Szegfü utcai rendelőben voltunk. Ad leletet is pontos méretekkel.

( Mi a mediamarkt parkolójában parkoltunk, és mikor kijöttünk a vizsgálatról, bevittem az áruházba a kapott cd-t, és azonnal kinyomtatták róla az összes képet, mert már úgy akartam hazamenni, hogy a többi képet is tudjam a családnak mutogatni :-))

2011. nov. 18. 17:08
 12/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Az lemaradt, hogy 20 hetesen voltam (vártam volna még vele, de már nagyon meg akartuk tudni a nemét). De nem bántuk meg, hogy már mentünk, mert szép kis formás baba (nincs már "ufófeje").

21 hkm

2011. nov. 18. 17:11
 13/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a hozzászólásokat!

Én nagyon nem akartam menni, de mostmár tényleg nagyon várom. Én ma vagyok 23 hetes, már mindene szépen ki van fejlődve, remélem mi is fogjuk látni a hasonlóságot.

Még annyit kérdeznék, hogy a médiamárkban tényleg azonnal előhívják cd-röl a képeket?

2011. nov. 18. 18:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Igen, azonnal, de így 45 ft helyett 60 ft-ba kerül darabja (9 db fotó van a cdnken, szóval nem nagy összeg). Én is akkor csináltattam ott először. A fotós részlegen van egy pult, ahol a srácnak odaadtam a cd-t, és rögtön, szép minőségben kinyomtatta a fotókat.
2011. nov. 18. 20:48
 15/21 A kérdező kommentje:

De jó!

Köszi szépen! Sok boldogságot nektek!

2011. nov. 19. 13:33
 16/21 anonim ***** válasza:

Köszönjük, és viszont kívánom!

Majd ha lesz kedved számolj be, hogy milyen volt.

2011. nov. 19. 22:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Oké! Mindenképp írok kedden este!
2011. nov. 20. 10:33
 18/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Voltunk mi is és tényleg nagyon nagy élmény. Igaz, hogy végig aludta az egészet, nyujtogatta a nyelvét meg ásitott nagyokat. De a lényeget láttuk. Tökéletesen szép kisbaba. Már azt is látom, hogy a férjemre jobban fog hasonlitani.

Szeretném kérdezni, hogy nektek is ugy van a lemezen a felvétel, hogy a mappában van videó és külön nincsenek képek. A férjem azt mondja így nem tudunk előhivatni képet még. Tegnap siettünk mert már anyósom itt várt ránk. Köszi!

2011. nov. 23. 08:59
 19/21 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én ittam előtte egy kis kólát, és ettem egy kis tábla csokit, így picurkám teljesen fel volt pörögve a vizsgálat alatt.

Nekünk dvd lemezen van a videó, és külön cd-re írva a képek. Előbbit minden esetben adja, utóbbit megkérdezte kérjük-e (van aki nem kéri, pedig nem kerül plusz költségbe).

2011. nov. 23. 11:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Megint én

Ha van hozzáértő ember a családban, akkor elméletileg a videóból is tudtok kivágni képeket.

2011. nov. 23. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!