Sok kismama van akit megbántottam ebben a témakörben?
Igen, belinkelték az első oldalon. De nem csak itt kaptam meg a magamét, hog mennyire okoskodó vagyok. Na mindegy.
Köszönöm a kedves szavakat, remélem az illetékes/illetékesek is idetalálnak!
19.vagyok
Elkerülte a figyelmemet a link. Moira! Te ezen felhúzod magad? Egyértelműen látszik, hogy valamelyik "kislány" bal lábbal, fáradtan, kötekedősen ébredt.
Nincs is mibe belekötni a válaszodban, de ő megtalálja.
Vicc!
Nekem ezért nincs kint a nevem, nagyon kevesen voltunk, akik névvel vállalták magukat. Mivel így visszakereshető voltam, folyton jöttek rossz szövegértelmezésű egyének, kötekedni, h ott ezt írtam, amott meg azt.
Meguntam, h nullára pontoznak, már volt, h valahová azért nem írtam, nehogy megint leszóljanak.
Mióta nincs kint a nevem, aktívabb vagyok, és nem is kötözködik velem senki.
Bár most két válaszban is leírtam a fiam nevét, le is húzták rendesen:)
Szerintem meg kéne változtatni ezt a pontozós rendszert, hogy kizárólag csak a kérdező értékelhesse a válaszokat. Így egyértelmű lenne hogy kinek mi nem tetszik. Vagy inkább elhagyni az egészet, mert értelme az nem sok van.
Amúgy én elolvastam azt a vitázós kérdést, és a Moira nem írta benne hogy nem ő pontozott le másokat.
Ezzel viszont nem értek egyet, meg kell mondanom:
"Viszont neked az ötvenes százalékoddal nem sok szavad lehet, ha ezt nézzük. Nem lehet, hogy azért vagy ennyire "leszázalékolva", mert butaságokat írsz?"
Ahogy nézem, arra adnak piros kezet, ha egy vélemény nem egyezik az illető elképzelésével. És ez már húzza is le a %-okat. Ennek meg aztán semmi értelme.
Most sem tudtuk meg hogy lepontoztad e:) Pedig úgy látom ezen volt a vita.
Ááá szerintem nem kellene elbírálni senkinek mások válaszát. Csak olvasgatni, és ha nem tetszett/nem tetszett, továbblépni. Én legalábbis nem nyomogatok. Nem az iskolában vagyunk.
Szerintem meg ha valaki butaságot ír, akkor igenis le kell pontozni, mert aki nincs tisztában azzal, hogy butaság, az el fogja hinni, és terjeszteni fogja!
Válaszolva a kérdésedre, elképzelhető, hogy pontoztam már le, de mivel nincs kint a neve, ezért nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!