33 hetes cukros kismama vagyok. Ettem ebéd után egy islert, nem bírtam ki. Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Nem lebaszást szeretnék, tudom, hogy nem szabad. A cukrom pont határeset volt terhelésnél. Tudom, hogy nem szabad ilyet tenni de totál padlón voltam és nem bírtam megállni. Soha többet ilyet nem fogok csinálni.2012. dec. 13. 15:38
2/11 anonim válasza:
Határesetnél diétát sem mindig javasolnak. Semmi gond nem lesz, ne aggódj!:) Mérd meg a cukrod 1 órával utána és, ha nem ment föl nagyon, akkor pláne semmi gond. Egyszeri esettől semmi nem lesz. Ha nincs még mérőd, próbálj meg beszerezni egyet, hasznos abból szempontból, hogy lásd, mennyire vannak gondok a cukroddal.
3/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon köszi a választ, csak annyira megijedtem, hogy nem lesz-e baja a babának?
2012. dec. 13. 15:42
4/11 anonim válasza:
Azért írtam a mérőt, mert lehet, hogy nincs is nagy gond a cukroddal. Persze, az édességet érdemes kizárni akkor is, de 1 islertől semmi baj nem lesz:)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, hogy ennyire megértőek vagytok. Van cukormérőm csak még papírt kell bele vennem. Köszi mégegyszer.
2012. dec. 13. 15:43
6/11 A kérdező kommentje:
kb 1 órája ettem meg. Most csuklik a picur.
2012. dec. 13. 15:44
7/11 anonim válasza:
Én "igazi" cukorbetegként csináltam végig egy terhességet. Nekem ha véletlenül egy-két falattal többet eszek a kiszámoltnál 2 egységgel magasabb az étkezés cukrom. Végig becsületesen tartottam a diétát, ennek ellenére elkerülhetetlen, hogy egyszer-kétszer magasabb legyen az érték, mégis egészséges a babám. Azért ha lehet próbáld megállni, neked csak pár hétig kell csinálni. Azt azért gondolom ki lehet bírni.
8/11 A kérdező kommentje:
Természetesen ki lehet bírni a diétát és ha hozzászokik az ember akkor már könnyebb is, mint az elején. Többet nem fog előfordulni, ebben biztos vagyok.
2012. dec. 13. 16:36
9/11 anonim válasza:
szia!
nekem terhességi cukrom van,és pont ma ettem én is islert de cukormenteset nyírfacukorral!
miért nem keresel olyan cukrászdát ahol vannak ilyen sütik?:)
én hetente többet is szoktam ezekből enni és szuper cukrokat mérek utána!!
pl a Szamosnál nagyon finom sütik vannak! a tortákról meg ne is beszéljünk:P
üdv
10/11 anonim válasza:
Picit off: kedves utolsó, a szamosnál van cukor nélküli süti is?
Én egy helyi cukiban vettem nyírfa cukrosat, nem volt finom, alig volt benne édes íz. A Horváthnál vannak azt tudom, igaz, gyümölcscukorral, de azok sem túl finomak. Megnézem a Szamost, azt amúgy is nagyon szeretem, finomak a sütik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!