Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.Jót nevettem egyébként,jól felhúzta saját magát.
2012. dec. 13. 20:13
12/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyosak vagytok!
Igazából volt egy kismama akivel összevesztem, de privátban megbeszéltük. Azóta nem futottam össze vele, nem nevesíteném.
Viszont mostanában sok válaszomra érkezett olyan támadás, hogy miért vagyok ilyen kioktató, miért hiszem ilyen okosnak magamat. Nem tudom, hogy ez mindig ugyanattól jön, vagy többen vannak? Ezért is tettem fel a kérdést, hogy tisztában legyek vele.
2012. dec. 13. 20:27
13/31 anonim válasza:
szerintem kedvelünk:-)
2012. dec. 13. 20:33
14/31 anonim válasza:
De jó moira hogy kiírtad ezt a kérdést, én is olvastam azt a kérdést aminél "neked ment" az az anyuka (kismama??) de nem akartam belefolyni ott, viszont azóta is gondolkoztam hogy írni kellett volna mégiscsak, de most akkor meg tudom tenni.:)
Tehát volt már itt egy jópár rendszeresen névvel író vki és volt köztük nem egy, akinek tényleg én is úgy éreztem sokszor hogy olyan "kihaénnem" a stílusa és ELLENTMONDÁST nem tűrően fejtett ki néha ráadásul butaságokat is..
De te PONT NEM ilyen vagy, szeretem olvasni amiket írsz, soha egyik válaszodból, kérdésedből sem éreztem hogy olyan mindent jobban tudó típus lennél, inkább nagyon is emberi és normális.
Na, örültem hogy leírhattam:)
3 gyerekem mami :)
2012. dec. 13. 20:40
15/31 anonim válasza:
sok kerdest teszek fel, es sokat is olvasok! olyan alkalmakkor amikor mas kioktato stilusban valaszol nekem, a te valaszod akkor is megnyugtato es kedves, raadasul nem utolso sorban hasznos! en sokat okulok a valaszaidbol, nem erzem harcos osanyanak a stilusod, sem kioktatonak. szerintem mindig kedves segitokesz es egyutt erzo vagy! lattam en is a kerdest ami kapcsan felmerult most ez hat ne is foglalkozz vele! az a kismama total hibbant, kicsit tulstreszelte a dolgot! ne is figyelj ra!:)
2012. dec. 13. 20:48
16/31 anonim válasza:
Moira, már írtam itt az elején, hogy tényleg nem érdemes ilyenen lelkileg ezt felvenni. Mások vagyunk, más problémákkal, más élettel.. Lehet vkinek az élete nem épp úgy alakul ahogy szeretné vagy ha úgyis alakul akkor vmi miatt mégis tele van frusztrációval vagy félelemmel akármi kapcsán.. Sokat számít az is szerintem hogy vki pozitív gondolkodású vki meg szereti kicsit "sajnálni", észrevetetni magát mert lehet nem kap otthon figyelmet stb. Úgyhogy annyi mindentől függ szerintem hogy ki mit érez kioktatásnak. (Elnézést kérek azoktól azok anyukáktól, kismamáktól akiknek nem minden "tejfel" otthon, nem is őket akartam bántani, hanem csak arra akartam célozni, hogy talán ezért használ némelyik anyuka kicsit fura stílust, persze ez még nem jogosítaná fel rá, de azt vettem észre, hogy itt akár névvel, de akár név nélkül de legfőképpen arc nélkül egyesek nagyon sokat megengednek maguknak, holott senki nem őrzött libát együtt előtte)
2012. dec. 13. 20:57
17/31 anonim válasza:
utolsó vagyok, még annyit elfelejtettem a végére, pont a lényeget, hogy ne vedd ezeket fel, nem írsz se bántó stílusban és se provokatívan meg se sehogy.. :)
2012. dec. 13. 20:59
18/31 anonim válasza:
nem ebben a témakörben, de az esküvőben egyszer megbátottál. olyan 1 éve lehetett. nem emlékszem már a kérdésre, de ott nem esett jól amit írtál. azon kívül szerintem nincs veled semmi baj. normális válaszokat olvasok tőled legtöbbször, normális stílusban, most elolvasom, h mi történt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!