Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismamik mennyit...

20 hetes kismamik mennyit érzitek mozogni a babát?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 13:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja, én ma töltöttem a 19 hetet.
2012. dec. 12. 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Én ma töltöttem a 20. hetet de még én sem érzem olyan erősen.És nem is sokat mozog,még csak nagyon gyengén érzem őt mozogni.
2012. dec. 12. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!! Nekem a második babám az elsőnél végig alig éreztem mert ahogy a doki mondaná "lusti"volt és farfekvéses maradt a baba és nem tudott olyan aktív lenni, mozgott ő a saját közegében de nem olyan sokat, hogy Én érezni tudjam. Még a 37 hétben be is szaladtunk, hogy égésznap nem éreztem a mozgását megvizsgáltak és akkor mondták, mert nem fordult be.. így a 38 hétben császároztak.

A második babám sem olyan aktív, mert még csak két napja mozdult meg.. Ez változhat de, ha nem mocorog akkor sincs baj, mert nem azt jelenti, hogy bár mi gond van..

Nekem a védőnöm azt mondta, hogy a "vastagság" nem akadály, hisz nem kintről rugdossa a pocakod, hanem belülről.. De lehet badarság..

2012. dec. 16. 09:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es!! Ne légy ideges mindenhol van valami okos aki mindenkinél mindent jobban tud.. :) kitartás és ne bosszankodj az ilyen rossz indulatú embereken...:)
2012. dec. 16. 09:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2012. dec. 16. 12:55
 16/17 anonim válasza:

Szia.

Én már nem vagyok kismama, 14 hónapos lesz a kislányom holnap! - de nagyon is emlékszem, hogy a betöltött 16-dik hétnél éreztem és láttam, ahogy mozgott a pocakomban :) - 16-héttől folyamatosan éreztem, hogy lubickolt, mozgott, forgott oda bent :) - végig aktív volt és még a szülőágyon is mozgott, mikor szültem...:) - már aggódtam érte, h szinte sosem alszik semmit...de aztán mondták, h álmukban is mozognak :))) - és lám, nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott a kislányom. már 2 hetesen játszott a kezeivel, illetve mikor kibújt belőlem, szóltam neki és már akkor figyelt, ott meglátszott, hogy nyugodt baba! - Ilyen babócát kívánok mindenkinek, mint amilyen babám nekem is van, mert egy panaszom nincsen rá, nem volt hasfájós sem, semmi! - Első babám! :))) Kitartást kismamák!

2012. dec. 18. 09:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem a leányzóm 5 hónaposan kezdett el komolyabban mozogni, de nem volt még annyira "vészes"
2012. dec. 20. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!