Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres kismamik! Az elején hol...

Ikres kismamik! Az elején hol éreztétek a babákat mozogni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Úgy értem a pocak jobb vagy bal oldalán vagy mindenhol?Mikortól lehet megkülönböztetni h melyik baba mozog?

Én ált. a bal oldalon vagy középen érezgetem de jobb oldalon még soha nem éreztem.Igaz még ebben sem vagyok 100%-ig biztos pedig ez már a második terhességem.

17+4

2012. okt. 8. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Először középen éreztem őket (elég későn, a 20. hét után), és nagyon sokági nem tudtam megkülönböztetni, hogy melyikük hol rugdos. Aztán beálltak far- és harántfekvésbe, így az A baba mindig a húgyhólyagomat rugdosta (élmény...), B baba pedig oldalt volt inkább érezhető.

Amúgy most hogy így írod, mintha nekem is lett volna ilyen időszakom, hogy főleg az egyik oldalon éreztem őket.

2012. okt. 8. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!