Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres kismamik! Mikor éreztéte...

Ikres kismamik! Mikor éreztétek először a babák mocorgását?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok ez a második terhességem.Már nagyon várom, hogy érezzem őket.Olyan kíváncsi vagyok milyen érzés amikor két baba mocorog.
2012. aug. 19. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
14hetesen,17 hetesen mar latszott kivulrol is a mozgasuk.Megkulonboztetni mikor melyik mozog, csak joval kesobb tudtam.
2012. aug. 19. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
ami tutira tudom és azóta abba sem hagyták,az a 21.héttől volt...és az első kicsi mennyi idős??nekem 1,5 évesek az ikrek és 5 hetes pocaklakóm van:)
2012. aug. 19. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Első terhesség, 16. héten már egyértelműen éreztem a mocorgásukat.
2012. szept. 1. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:

ÉN 20 hetesen és utána folymatosan. Nagyon jó volt:)

Kedves második! Nekem is másfél évesek az ikreim, de nem is tudom mit csinálnék egy újabb babával! Szerettétek volna, mert bátrak vagytok vagy csak jönni akart a pici? Mindenesetre gratula!

2012. szept. 1. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!