Ti hogy ereztetek, nektek gyorsan elment az utolso 15 het?
nekem a 30. héttől felgyorsult minden, több a vizsgálat, nekem repülnek a napok:)
37 hkm
Nekem meg idáig repült, most meg vánszorog, minden nap 1 hétnek tűnik. Szerintem a végefelé a legrosszabb :S
37 hkm
Emlékszem,az utolsónál azon kaptam a fejem,hogy "Te jó ég,már a 39. hetet tapossuk..."
Az első félidő nagyon lassan telt/telik. A második már gyorsabban,aztán a vége felé,kb. a 38. héttől már minden nap eszedbe jut a szülés téma,és várod,ettől nagyon lassúnak tűnik az idő múlása... Majd egyszer csak eljön az idő,és bizonytalanul fogod a pocakod,a kérdéssel "Vajon eljött az idő?" Majd egyszer csak a szülőágyon kapod Magad (jó esetben) és szinte egy szemvillanásnak tűnik,mikor már csak az emlékeidből élsz... :-D A világ legcsodásabb emlékeiből!! :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-D
Üdv: 3 lányos,15hkm
Nem tuttok valami jo kis idö töltest ithonra?Mert a ferjem dolgozik es egyedül vagyok ithon de nagyon unalmas!Igy termeszetesen meg lassaban meg yaz idö!:/
Köszönöm a jo kivansagot!!!!:) Nektek is nagyon boldog babavarast!:)25hkm
Nekem anno maradt a tv (akkor még nem volt net,a családom messze,ismerős pedig senki sem volt akkor).
Van egy ismerősöm,aki tisztaság mániás volt,reggel korán kelt,7-kor már úton volt a szüleihez,órákat tanyázott ott,nem főzött. Otthon netezett és takarított,meg tv-t nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!