Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti ereztetek amikor megrepedt...

Ti ereztetek amikor megrepedt a burok vagy csak ugy siman folyt a viz? Vagy csinalt valamit a baba, pl. feszitett a labaval nagyon es utana tortent? Kinel hogy volt?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Megébredtem éjjel, gondoltam kimegyek pisilni, és ahogy megmozdultam, éreztem, hogy valami folyik belőlem. Semmi mást nem éreztem, csak a szivárgást.
2012. aug. 13. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Hajnalban felébredtem, hogy pisilni kell, és ahogy fordultam az ágyban éreztem egy pukkanás szerű valamit. Akkor rögtön zúdult ki egy csomó víz, azt hittem, hogy bepisiltem. :)
2012. aug. 13. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
A burokrepedést nem lehet érezni. Egyszerűen azt érzed, hogy lassan vagy erősebben folyik a magzatvíz. Lehet, hogy kezdetben éppen csak csöpög és akkor azt hiszed, hogy vizelettartási problémád van, mert a baba nyomja a hólyagodat.
2012. aug. 13. 20:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt, hogy már rendszeres 10 perces fájásaim voltak. Még nem erősek, csak olyan mensis érzés, és sugárzott a derekamba. Aztán egyszercsak volt egy erősebb görcs, és akkor éreztem, hogy folyik ki valami. Megnéztem, és teljesen szagtalan volt, úgyhogy tudtam, hogy magzatvíz, és nem bepisiltem. Onnantól kezdve a fájások is felerősödtek, és minden fájásnál csordogáltam.
2012. aug. 13. 20:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat!

Mar nagyon varom, hogy en is follyak! :-)

2012. aug. 13. 20:34
 6/12 A kérdező kommentje:
folyjak (bocsi)
2012. aug. 13. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam úgy volt, hogy már órák óta vajúdtam, már szülőszobán voltam, leültem a fotelba, valami fióurcsát éreztem az alhasamban, éppen az orvosra vártam, hogy burkot repesszen, bejött, felálltam, és egyből el is folyt a magzatvíz, utána még brutálisabb fájások jöttek.
2012. aug. 13. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én felébredtem éjszaka, épp át akartam fordulni a másik oldalamra amikor hallottam egy pukkanást. Felugrottam az àgyból és már ömlött is a víz :)
2012. aug. 14. 06:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Én ültem, olvastam, aztán felálltam, hogy kimegyek valamiért, éreztem egy pukkanást, és elöntött a víz. De semmi feszülés nem volt előtte, csak elpukkant és kész.
2012. aug. 14. 09:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem már 2 perces fájásoknál folyt el a víz. (Pont, mikor beértünk a kórházba és vártunk a vizsgálatra.)Nem éreztem pukkanást, csak azt vettem észre, hogy szó szerint ömlik a lábamra a víz.
2012. aug. 14. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!