Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem még a baba...

Miért nem érzem még a baba mozgását? Mikor fog nővésnek indulni a pocim? Meddig fogok még puffadni?

Figyelt kérdés
18+4 hetes vagyok, nem érzem még a babàmat mozogni. A hasam is pici még. Sokat feszűl a hasam, főleg oldalt. Sokszor nagyon felpuffadok, kellemetlen szinte fàj.
2012. aug. 13. 12:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az étvâgyam is csökkent. A gyomrom sem ég màr olyan gyakran.
2012. aug. 13. 12:03
 2/12 anonim ***** válasza:
van képed róla pocakrol? nem hiszem hogy kicsi nekem elsö terhességemnél pont ekörül kezdett el látszodni addig lapos has szülni meg ugy mentem mint akinek még 10 hete hátra van
2012. aug. 13. 12:05
 3/12 A kérdező kommentje:
A képfeltöltő fejjel lefelé tölti fel a képet. :( ùgy is jò, Kedves vàlaszolò?
2012. aug. 13. 12:18
 4/12 A kérdező kommentje:
2012. aug. 13. 12:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem ez a link nem jò!
2012. aug. 13. 12:21
 6/12 A kérdező kommentje:
[link] remélem ez màr jò lesz.
2012. aug. 13. 12:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyéni adottság kérdése. Neked nem lesz nagy hasad, attól az a baba még ott van és jól érzi magát!!
2012. aug. 13. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem nagy, de majd megnő :) Még 1-2-3 hét, és csak úgy mozog :) Ne aggódj
2012. aug. 13. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia! Kezet rázunk? :D Én most vagyok 25 hetes, és nem sokkal nagyobb a pocakom mint neked. Ez van. Férjem azt szokta mondani, hogy nem a pocak mérete a lényeg, hanem az aki benne van. :) Igaza van. Én vékony testalkatú vagyok, meg magas is, és ilyen génekkel áldott meg az ég. Lehet majd engem is haza akarnak majd küldeni szülésnél. :) Egyszerűen ilyenek vagyunk. De ettől persze minden rendben van, és lehet még nagy hasunk a végére.

A magzatmozgás is változó, én mondjuk a 17. héten már éreztem csak akkor még nem voltam benne biztos, hogy az. Biztos, csak olyan két hét múlva voltam már benne. A dokim szerint első terhességnél a 18. 20. hét környékén érzik az anyák az első magzatmozgást. Most már a tiéd is bármikor megmoccanhat. Ne aggódj. Boldog Babavárást!

2012. aug. 13. 13:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves 13:27-es! :) Nekem hàtrahajlò a méhem és mellsőfali a méhlepény. Lehetséges.h ezért nem érzem még a picit? Első baba! :)
2012. aug. 13. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!