Miért nem érzem még a baba mozgását? Mikor fog nővésnek indulni a pocim? Meddig fogok még puffadni?
Szia! Kezet rázunk? :D Én most vagyok 25 hetes, és nem sokkal nagyobb a pocakom mint neked. Ez van. Férjem azt szokta mondani, hogy nem a pocak mérete a lényeg, hanem az aki benne van. :) Igaza van. Én vékony testalkatú vagyok, meg magas is, és ilyen génekkel áldott meg az ég. Lehet majd engem is haza akarnak majd küldeni szülésnél. :) Egyszerűen ilyenek vagyunk. De ettől persze minden rendben van, és lehet még nagy hasunk a végére.
A magzatmozgás is változó, én mondjuk a 17. héten már éreztem csak akkor még nem voltam benne biztos, hogy az. Biztos, csak olyan két hét múlva voltam már benne. A dokim szerint első terhességnél a 18. 20. hét környékén érzik az anyák az első magzatmozgást. Most már a tiéd is bármikor megmoccanhat. Ne aggódj. Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!