Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem még a baba...

Miért nem érzem még a baba mozgását? Mikor fog nővésnek indulni a pocim? Meddig fogok még puffadni?

Figyelt kérdés
18+4 hetes vagyok, nem érzem még a babàmat mozogni. A hasam is pici még. Sokat feszűl a hasam, főleg oldalt. Sokszor nagyon felpuffadok, kellemetlen szinte fàj.
2012. aug. 13. 12:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Boldog babavàràst! :)
2012. aug. 13. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nem értek a terhesség szerkezeti dolgaihoz, csak azt tudom mondani, hogy légy türelemmel. Tudom könnyű ezt mondani, de ez van. Próbálj meg sokat hanyatt feküdni, feltéve ha még tudsz, és figyelj a pocidra. Biztosan mocorog már, csak még nem érzed. Annyira ne görcsölj rá. Rendszeresen én is csak a 20-21. héttől kezdtem érezni, és akkor sem minden nap. Akkor meg az volt a baj, :) de a doki mindig megnyugtatott, hogy ilyenkor még nem kell figyelni. Lehet, hogy néha pont úgy fekszik, hogy nem kifele rugdos, hanem befele, és mivel még kicsi is, nem érzi az ember. Ezt csak azért írtam le, hogy ha már ezerrel érzed őt, és lesznek napok, amikor kevésbé, akkor se ijedj meg, csak éppen lehet fáradtabb az átlagosnál. :) Nekem amúgy a hátsó falon van megtapadva, és ezért is olyan kicsi a pocakom szerintem, na meg a gének, ugye...

szóval no para, ami késik nem múlik, mocorog ő már ezerrel csak türelem

a 13:27es :)

2012. aug. 14. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!