Mit jelent az, hogy sokat mozog a baba? Mennyi nektek a sok, és a kevés mozgás? 31 hkm
Én akkor mondtam, hogy sokat mozog, amikor jóformán állandóan éreztem. Napközben lányom nagyon sokat mocorgott, mondtam is a dokinak, hogy olyan mintha nem is aludna odabent. :)
A kevés nekem az volt, amikor csak pár óránként jelentkezett be egy-egy rúgással.
En ha lefekszem, illetve ha testhelyzetet valtok, akkor mindig rug egyet, de mivel most mar igen kicsi a hely inkabb csak feszeng odabent. Korabban teljesen mas jellegu volt a mozgasa. Most ezt a feszengest sokszor eszrese veszem, mert csak lassan, ovatosan kinyujtja a labat vagyis probalja, de azt sokszor eszre se veszem. Apa szokta mondani, latom aktiv a kisasszony! Kerdem hol? Erre ramutat es ott a dudor megy ki-be.
Illetve ebben a korban mar kezd naluk kialakulni a kesobbi bioritmus. Alszik, felkel, alszik, felkel....
Szoval ne aggodj! Attol, hogy nem folyton mozog meg rendben van.
Illetve ha aggodsz, akkor nezess ra a vedonovel a baba szivere!
Szia!
Én soknak találom amit az én lánykám mocorog,ez nálunk azt jelenti,hogy minden órában érzem. (éjszaka nem tudom :S ) A lustább napjain eltelik akár 2-3 óra is míg jelentkezik,akkor találom inkább kevesebbnek. De nekem is inkább már csak feszíti magát,kinyomja mindenét,nagyon nagy ramazurit már nem tud csinálni,valóban más jellegű már a mozgása ilyenkor a végén. Én ha fekszem,ha állok,ha sétálok,akkor is érzem,szerintem nagyon aktív baba,de nincs összehasonlítási alapom,így nem tudom :S
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!