Ugye nincs baj a babámmal?
19+4 hetes a baba a méretei szerint, a mensi szerint a terhességem 20+2 hetes. Kb 2 hete érzem a babát, 1 hete még jobban, volt olyan nap, amikor egész nap éreztem a mocorgását. Most viszont 2 napja szinte egyáltalán nem érzem, talán 1-1 apró kis buborékszerű, de tényleg pici motoszkálást. Meghallgattam a szívhangfigyelővel, mindent rendben találtam. Első baba amúgy. Normális, hogy ilyenkor nem érzem minden nap? Aggódom!
Hátsófali a lepényem.
Teljesen normális, hogy még ritkábban érzed, ne félj! Később is lesz olyan, hogy egy-egy nap épp csak bejelentkezik. :)
23+4 hkm
Igen, mert ugye ilyenkor még rengeteg helye van a mozgolódáshoz... Semmi probléma. Van, aki még ilyenkor egyáltalán nem érzi mocorogni a babáját! :)
27 hetes km
Köszönöm! Megnyugtattatok picit :)
Remélem hamarosan újra aktiv lesz és érezni fogom :)
Szia!
Ne aggódj,én is így voltam miután először éreztem(19 hetes) utána 1 hétig semmi,nagyon bepánikoltam,de semmi gond nem volt,nagy volt helye mocorogni.
Nah de most be pótolja azt a hetet,majd ki rúgja a pocakomat annyit mocorog,nagyon jó érzés.
24/4 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!