Második, harmadik, . Babások mikor éreztétek a babát mozogni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 21:31
1/8 anonim válasza:
2. Baba eloszor 14 hetesen , aztan sokaig semmi, aztan 16 hetesen majd megint semmi, vegul napra pontosan 18 het ota minden nap;)))
21 hkm
2/8 anonim válasza:
Én mindhárom gyereknél a betöltött 17. hét után(1-2 nap eltéréssel).2gyerekes+34hkm
3/8 anonim válasza:
14 hetesen éreztem a lányomat és az ikreket is először.
4/8 anonim válasza:
1. babát a 13. héten, 2.-at a 10 héten. De nem minden nap, és csak 1-1 pillanatra. :) 10. héten voltam uh-n kérdeztem a dokit, lehet-e, mondta, hogy simán. Láttuk az UH-n mozogni én meg közben éreztem a mozgást, izgi volt! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4- es! Nekem ez a harmadik baba, és 10+3 hetesen éreztem először, azt hittem tévedek, de azóta is érzem, meg így két gyerek után nem lehet összetéveszteni sztem, és örülök, hogy nem vagyok egyedül!
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
2012. aug. 16. 08:54
6/8 anonim válasza:
2. babánkat 16+2 hetesen éreztem először, az elsőt 17+2 hetesen. :)
7/8 anonim válasza:
mind a 3 babámat a 20. héten éreztem először. :)
8/8 anonim válasza:
harmadik babaámat 11+5hetesen éreztem már mozogni és nem is vagyok vékony:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!