Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit éreztetek mikor először...

Ti mit éreztetek mikor először láttátok a Babátokat Uh-n?

Figyelt kérdés
én elsírtam magam :) életem legszebb pillanta volt, mikor megláttam a kis Pöttömöt :)
2012. aug. 18. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Én nagyon-nagyon sírtam... annyira meg voltam hatódva,remegtem,alig tudtam levegőt venni... :D a doktor néni meg azt hitte,hogy valami bajom van.Amikor meg a férjemnek mutattam a képet,ő is elkezdett pityeregni... gyönyörű dolgok ezek,a legcsodálatosabb érzések a világon! :)

Most születik majd kisbabád? :) A legjobbakat Nektek! :)

2012. aug. 18. 21:35
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Örültem,mint egy gyerek egy szelet csokinak :-) 10 hetesen voltam az 1-vel,de a doki nagyon sietős volt,nem sokáig láttam a kincsemet,de egyből felismertem :-)

A többinél is vigyorogtam,mint a tejbe-tök :-)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv:3lányos,15hkm

2012. aug. 18. 21:35
 3/10 A kérdező kommentje:

a szülés még arrébb van nálam :)

12 hetes nyakiredő mérésen voltam, akkor mutatta először a dokim a monitort. kértem képet is, de nem igazán kivehető, persze én látom, csak Párom nem látja, csak ha mutogatom neki...

viszont a kövire mindenképp akar jönni, akár szabadnapot is ki vesz, hogy láthassa a Pöttömkénket :)

nektek is a legjobbakat kívánom, és köszönjük :)

2012. aug. 18. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Először "csak" petezsákot láttam 5 hetesen. Akkor még nem örültem felhőtlenül, mert ilyenkor még bármi lehet!

Aztán nyolc hetesen kellett visszamennem, na akkor láttam és hallottam a szívhangját...

Mondanom sem kell, hogy ott folyt a könnyem a vizsgálat közben, a doki még rá is kérdezett, hogy hallja a szívhangját?!

Annyira elmerültem az örömömben, meg a gyönyörködésben!!

Ez volt életem legszebb hangocskája, soha nem fogom elfelejteni!!!

És most már csak arra várunk, hogy kibújjon ez a kis csoda!! :)

39hkm

2012. aug. 18. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindkettőnél ugyanazt: igenigen, sikerült!!!!

Sírásra számítottam, de nem sírtam... azok a könnyek már a teszt második csíkjánál kijöttek :)

Szülés után, na, akkor bőgtem minden mosolyán, mozdulatán, jó néhány hétig.

2012. aug. 18. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a pozitív tesztnél ugrándoztam :-) Az első hüvelyi uh-nál nem mutatta oda a doki a monitort, de első nőgyógyászati vizsgálatom volt így lelki erőm sem volt kérni hogy mutassa meg a picimet :-( 12.heti uh-t alig vártam már, vagy fél órát csúszott a rendelés mert nem volt még ott az asszisztens...tiszta idegbeteg voltam tényleg :-) Aztán végre bejutottunk a barátommal, alig tudtuk mi micsoda de a képen gyönyörűen látszik a kis fejformája, kezecskéi, lábacskája :-) Hetekig folyton elővettem nézegetni a képet mert nem tudtam elhinni hogy tényleg itt van a kicsikém :-) Most már csak 5 hét, de biztos vagyok benne hogy el fogom bőgni magam mikor először láthatom :-) Már a gondolattól is elérzékenyülök :-)
2012. aug. 18. 23:07
 7/10 A kérdező kommentje:

a pozitív tesztemnél még nem fogtam föl, hogy egy új élet indult útnak... csak most tudatosult bennem igazán, hogy tényleg OTT van!!!

a képet óránként előveszem és gyönyörködöm benne.

már alig bírom kivárni a következő vizsgálatot, hogy újra láthassam. kíváncsi vagyok mennyit fejlődik ez alatt az idő alatt :)

ez tényleg egy CSODA!!! :)

na tessék, megint elsírtam magam =)

2012. aug. 18. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:
jaj, de jó érzés volt. Hogy mit éreztem, kimondhatatlan boldogságot. Ott volt a pocimban az a kis 35 dkg-os baba:-) 12 hetesen.
2012. aug. 19. 08:18
 9/10 anonim ***** válasza:
ja, igen. Én az első UH után 5 hét körül amikor hallottam a szívhangját. Akkor nem sírtam, csak vigyorogtam. De utána sírva hívtam a férjemet, hogy ver a kis szíve.
2012. aug. 19. 08:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Én sem az első, sem a 12. heti uh-nál nem éreztem semmit. Persze örültem, de valahogy felfoghatatlan volt, hogy az a kis babszem, utána meg az a kis emberkezdemény, az bennem legyen. Aztán a 16 héten, amikor már éreztem a mocorgását, és bevéreztem, na akkor nagyon megijedtem. Csináltak akkor is uh-t, és én ragaszkodtam hozzá, hogy hallgassunk szívhangot, hiába látszott a monitoron a pulzálás. Amikor meghallottam, akkor baromira örültem, és megnyugdtam, hogy jó, nincs baj. 18 hetesen is megnéztük, hogy jól van-e, megnéztük a kis belsőszerveit, kezét-lábát, stb, akkor inkább érdeklődtem, mint örültem. Aztán most legutóbb a 26. heti uh-n tudatosult úgy igazán bennem, hogy igen, basszus KISLÁNYOM LESZ! :D Annyira durva így kimondani! Azóta is nézegetem a kis 3D-s képét, amin a kis arca homályos ugyan, és inkább a lábait lehet élesen kivenni, de én látom, és látom, hogy milyen szép, és hogy hasonlít rám is meg a páromra is, és ez annyira, de annyira jó érzés!!! :)

Szép babavárást nektek!

2012. aug. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!