Hány hetesek voltatok amikor rugdosni éreztétek a babátokat? És onnantól már folyamatosan éreztétek?
18ik héttől éreztem, onnantól minden nap. Van amikor sokkal többet, van amikor egész nyugis napja van :)
28+3hkm
Én először a 16. hét előtt éreztem meg, első terhesség... ezen még a védőnőm is csodálkozott. Azóta egyre jobban, egyre erősebben és gyakrabban. Nekem rengeteget mozog, alig alszik, és aggódom, mert szerintem túl sokat mocorog, bár a magzatvizem is több, mint kellene.
23 hkm
18 hetesen éreztem először, és volt az elején olyan nap, amikor nem éreztem egész nap mocorogni.
31hkm
Szia!
Én a 17.héten éreztem először határozottan,minden kétséget kizáróan,hogy ő az,azóta minden nap. Előtte csak a kis remegés,meg buborékos érzés volt. Most meg én is aggódom,hogy túl sokat mocorog,szinte egész nap fenn van :)
29hkm
Rugdosni úgy a 22.héttől,de a 20.héttől érzem,hogy mocorog.
30 hkm
A mozgását 17. héttől érzem, konkrét rúgásokat 19. héttől, és persze azóta folyamatosan, minden nap. Van mikor aktívabb, van mikor lustább (pl. hidegfront esetén), de azért minden nap "bejelentkezik". Most, hogy már egyre kevesebb helye van odabent, már csak a fészkelődéseket észlelem.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!