Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Közületek, akiknek...

Kismamák! Közületek, akiknek kb. a 34-35. héttől voltak folyamatosan jóslói és ez csak fokozódott a 37. hét körül, mikor érkezett a babátok, hányadik héten? 36+6hkm

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én akörül kezdtem szinte minden mozdulatra keményedni, és a jósló is sok volt. 36 hetesen meg is nyíltam, el kezdtem vérezni, bementünk a kórházba. Be is fektettek, 5 napot voltam bent, kaptam tüdőérlelőt is. 38. hetemben egyik nap egész nap iszonyúan keményedtem. Felhívtam a dokimat, mondta, hogy menjünk be. NST mutatott elég durva görbéket, amiket én nem éreztem csak mint keményedés. Mondta, hogy maradhatok, mert lehet hogy megindul pár óra múlva, vagy az éjszaka jöhetünk vissza ki tudja?:-) DE én hazajöttem. Úgy voltam/voltunk vele, hogy hazamegyek, max. fordulunk vissza majd. DE a drágám még pont egy hetet ráhúzott.
2012. júl. 10. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
29 hetesen kezdtem keményedni, szex után indult a dolog, 2 perces fájásokkal mentem be a kórházba. azóta már csak egyszer egyszer van egy nap, de ha gyakrabban lesz, be kell feküdnöm, hogy visszatartsák. az uh szerint a méhszájam is nyílni kezdett. még nem érkezett meg a jóember hála istennek. 30+1
2012. júl. 10. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!