Kinek szivárgott a magzatvize? Hogy vette észre, folyamatosan folyt?
én épp a kórházban feküdtem mert berendeltek. Pénteken be kellett és hétfön hajnalban meg éreztem valami folyást szoltam a növérnek azt mondta hogy hozzak türcsit tusfürdöt meg papucsot azt mehetek a szülöszobára. Ott megvizsgáltak 2 ujjnyira ki voltam nyilva azt kaptam beöntést tusulás és mehettem az szülöágyra. Olyan szinten voltak már nyomofájásaim de nem csináltak velem semmit. Azt a végén császár lett belöle mert a lányomnak lelassult a szive. Még jó hogy párom bent volt velem mert nagyon fájt meg féltem.
Bocsi hogy leirtam mi volt velem
Szia
Nekem is szivargott a magzatvizem. En arra ebredtem hajnal fel 6kor h jajj osszepisilem magam. Kirohantam mar amennyire lehet nagy hassal es hirtelen nem tudtam eldonteni, hogy tenyleg az volt-e vagy mas. Az elso fajastol a korhazig vegig rendszertelen fajasaim voltak es folyamatosan ment el a magzatvizem. Mondanom sem kell, hogy mire beertunk a korhazba ugy neztem ki mint aki osszepisilte magat. Ahogy beertunk es megvizsgaltak elment az utolso csepp is es a fajasaim is rendszerezodtek. 3.5 ora mulva a picur meg is szuletett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!