Mit tehetnek, hogy ne legyek folyamatosan ehes?
Egyél olyat, ami nem hizlal annyira. Párolt zöldséget, sovány túrót, csirkemellsonkát, ilyesmit. Vagy ha szereted, bulátát, kölesgolyót, helyettesíti a chipset és ropit.
Főzzél finom levest, abból is ehetsz bátran.
Mert kismamaként sem baj ha az ember sokat eszik, az a nem mindegy, hogy mit!
Én is állandóan éhes vagyok, de már arra is rájöttem, hogy inkább rágnom kell. Mire elrágok egy répát vagy egy almát, addigra elmúlik az éhség is (vagy nem).
Minden esetre próbáld ki, hátha bejön neked.
Hát, Te is tudod h oda kell figyelned. Egy hónap alatt 7 kiló... húhh...
Én is normál testalkattal kezdtem, fogytam az elején 5 kilót és még mindig nem híztam vissza. Pedig már 27 hetesek vagyunk.
Egyébként próbáld ki, hogy ha érzed h éhes vagy megiszol egy pohár vizet, vársz 10percet és utána eszel.
Egyél sok sok gyümölcsöt, dinnye, barack ilyesmi. Abból bármennyit lehet. Ha nassolhatnékod van próbáld ki h egy tányér zabpehely és valamilyen gyümölcsjoghurttal összekevered- naturba rossz íze van :) Nekem bevált :)
27+3hkm
Nekem a vízivás nem segít, viszont a rágó vagy a tictac igen!
A 7 kiló tényleg sok, nem bántásból mondom! Én már 2x szültem, az elsőnél 16 kilót híztam, abból fent maradt 3, majd a másodikkal 18-at, abból pedig 2 maradt rajtam, így most 5 kilóval több vagyok, mint a terhességeim előtt. Nem sok ugyan, de ez már pont annyi, hogy elég sok mindenről le kéne mondanom miatta, pl. az édességekről, amit persze imádok...
Szóval egyszerűbb lett volna, ha a terhességeim alatt kevesebbet hízok és akkor nem kéne most szenvednem.
Homeopátiás bogyót tudok neked ajánlani:
savasságra: Robina 9 CH
gyomorégésre: Iris versicolor 9 CH
koszi a valaszokat. Szerintetek ez sok egy napra?
reggel: egy szelet piritos sajttal, egy barack
del: paradicsomos gombas teszta, egy szelet kenyer
uzsi: 3 fott kukorica
vacsora: 2 szelet dinnye es egy alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!