Hányadik héttől éreztétek rendesen rugdosni a babátokat többedik terhesség esetén?
Mellső fali lepény esetén?
Nem a bugyborgásra gondolok, hanem már erőteljesebb mozgásokra.
Amikor már rendszeresek voltak ezek a mozgások.
1. 16.hét
2. 14.hét
3. még várom 15.-ben vagyok.
Ezt hogy csinálja az első 2 hozzászóló??
Én lassan 21 hetes leszek, de még mindig csak buborékoló érzésem van.
Biztos, hogy mellső fali a méhlepényük?
Mert a kérdező erre gondolt és ráadásul rúgásra, nem az első mozgolódásra.
Komolyan rendes magzat rúgásokat éreztek már ilyen korán mellsőfal lepénnyel????
Mindhárom babánál mellsőfali a lepény, kedves 2?????
Kedves 3. válaszoló. 19. hetes kismama vagyok és alig érzek valamit, néha már aggódom.
2. babámnál hátsó fali volt és a 18. héten éreztem erősebb rúgásokat.
Nekem a másodikkal volt mellső fali lepényem, rendes rugdosásokat a 20. héttől éreztem.
Most a harmadiknál hátsó fali a lepény, őt is a 20. héten éreztem rendesen.
Sziasztok, én voltam a 2.
Igen ezek tök normális mozgások voltak. Nyilván egy picinek kisebb a mozgása, mint egy 38 hetesnek, de nem a bugyborékolásra gondoltam. Nálam melső fali lepény volt/ van. Annyi még hozzá tartozik, hogy a 2.-nál nagyon kevés volt a magzatvíz, ez minden mozgást felerősített. (20. héten már olyan fájdalmas volt, mint az 1. vel a legvégén). Én meg pont ez miatt lepődök meg sokszor, hogy hogy nem veszi valaki észre a 20. hétig :)
Erre mondják: minden terhesség más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!