22 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
Kívánósak vagytok? Kisfiatok vagy kislányotok lesz?
Én 155 cm vagyok és eddig 5 kilót híztam- soknak számít szerintetek? Pedig ne meszek többet mint előtte...
2012. júl. 17. 11:15
1/8 anonim válasza:
20+4 vagyok, és nagyon jól érzem magam a bőrömben, a kánikulát nehezen bírtam, bár a mostaninál lehetne azért pár fokkal melegebb... Kisfiút várunk november végére. Nem vagyok kívánós, bár a sós, savanyú ételek esnek jól, az édességet nem nagyon kívánom, annak ellenére, hogy egyébként nagyon édesszájú vagyok. Eddig nem híztam semmit, na nem mintha ez bármit jelentene, hiszen a "neheze" még most következik. :) Neked kisfiad v kislányod lesz?
2/8 anonim válasza:
21 hetes vagyok és 4 kilót fogytam az elején pedig nem hánytam, ez még nem jött vissza.
Nem vagyok kívánós és még sajnos azt sem tudjuk milyen nemű a baba.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én híztam sokat.mi ma vagyunk 22 hetesek és kisfiút várunk :-) jövőhéten megyünk 4d re,már nagyon várjuk. Ti mikor mentek?
2012. júl. 17. 12:17
4/8 anonim válasza:
1. vagyok. Nem hinném, hogy olyan sok lenne ez a hízás. Az sem mindegy, ki hány kilóról indul... És tapasztaltam az első babánknál, hogy nem "rendszeresen" híztam, tehát havi mondjuk 11 kg-ot, hanem volt, h egyik hónapban 2,5-et, aztán a következőben meg 0,5-et... Szóval ne izgulj. 4D-n 25 hetesen voltunk a lányunkkal, azt az időpontot javasolták, és jó választás volt, úgyhogy most is ekkor megyünk.
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok.
:) :) :) Természetesen nem havi 11 kg-ot, hanem 1-et...
6/8 anonim válasza:
Sziasztok én 22+2 vagyok, sajnos én már 8 kg tartok, úgyhogy az 5 kg nem sok. Én sem eszem többet, de az édességet nagyon kívánom. Szerencsére annyira nem látszik még rajtam ez a plussz, átlagos testalkattal kezdtem. Biztos mindenkinél máshogy alakul a hízás, lehet mi meg a végén nem hízunk annyira:) Majd kiderül, bár anyukám 22 kg szedett fel anno velem, azért az már sok! Nekünk első baba, majd 25-26. héten megyünk 4d-re. Eddig kislányra tippelnek, de szégyenlős. Úgyhogy nem élem bele magam!
7/8 anonim válasza:
22 hetes vagyok. 53 kiloval kezdtem a terhesseget es mar 10 kilonal tartok:( Mindig az evesen jar az agyam. Amugy kislanyt varok, es jol viselem a terhesseget.
8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindegyikőtöknek :)
Több ismerősöm van aki már 10 kilót hízott. De szerintem az a lényeg,hogy látszik-e vagy sem..és akinek nem látszik. Meg ha az ember megkíván valamit legalább terhesen ne kelljen "nélkülöznie". Mi 23 hetesen azaz jövőhéten megyünk 4D-re. Nem bírtunk tovább várni vele.
2012. júl. 17. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!