Kedves Kismamák! Mennyit híztatok eddig a terhességetek alatt? Hányadik hétben vagytok? 28hkm
11-12 kg.
De ebből 10 kg. a 18-24 hétig jött föl. Aztán diétáznom kellett, onnantól csak egy-két kiló.
39+5 hkm
Az előzőekkel még nem voltam cukros, akkor 20-21 kiló jött fel, de szopik végére le is ment, még több is mint kellett volna...
Most egy pálcika vagyok egy nagy dinnyével az oldalamon. :D
7 és fél kg, de ebből 5 a 18. hétig jött fel. (sajna kizárólag addig nem voltam borzalmas rosszul, amíg rágcsáltam - ez az 5kg lett az eredménye:( )
Most vagyok 28 hetes.
31. hét és 9 kg, a vicc hogy ebből kb 8 kg az a 26. hétig, azóta össz egy kg.
szerintem tök alkati kérdés, hogy ki mennyit és főleg mikor hízik :)
Sziasztok!
24. hét 4-5 kg nál tartok.Próbálok odafigyelni azért,ugyanúgy eszem mint azelőtt,kicsit kevesebb nasival...és még mindíg járok edzeni (kiskorom óta)persze már az intenzitás kismamás :)
Annyira érdekes ez a hízás dolog,nem? Valaki csak a 20.hét után kezdi,van aki addig felszedi a felét...mi a fenétől függhet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!