Kedves Kismamák! Mennyit híztatok eddig a terhességetek alatt? Hányadik hétben vagytok? 28hkm
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 20:24
11/20 anonim válasza:
Kedves kérdező,szerintem pont azért "híztál"ennyit,mert vékony voltál,lehet hogy te eztán már csak 1-2 kilót szedsz fel...de ez le is fog menni pikk pakk a szüléssel. Van egy barátnőm,2hét múlva szül,csinos,vékony csajszi! 24.hétig 11-kg-ot szedett fel és most 18-19nél jár a 38 héten. Ő is vékony volt!
12/20 anonim válasza:
szia. +8kgnál tartok, ebből 6 a 28. hétig jött fel. 31+3hkm
13/20 anonim válasza:
+4,5 kg, 35. hét
A titok: terhességi cukorbetegség miatt beállított 180 g-os szénhidrát diéta... :S
14/20 anonim válasza:
szia. én is soknak érzem amit híztam viszont hízékony vagyok könnyen :(
17. hetes vagyok és + 5 kg :(
15/20 anonim válasza:
Én eddig 5kg-t híztam. Nem sportolok keményedések miatt és eszem, amit megkívánok (van, hogy ez nutella evőkanállal). Most vagyok 52 kg.
Szerintem ne foglalkozz a hízással, felmegy ami felmegy, aztán majd le; a lényeg hogy egészséges legyél. Boldog babavárást
25hkm
16/20 anonim válasza:
Én 39+ 2 hetes vagyok és 8,5 kg híztam. Pedig én aztán ettem rendesen. Különösen az elején (nem volt hányingerem soha). Aztán most a végén már nem nagyon van étvágyam, nem is hízok hetek óta. Úgyhogy nálam nem jött be, hogy az utolsó hetekben lehet a legtöbbet hízni.
18/20 anonim válasza:
18.hétig semmit nem híztam, aztán rohamosan beindult a súly növekedésem, :s
most 24. héten + 6 kg-nál tartok. (ami 6 hét alatt jött)
rendszeresen edzem, és az étkezésre is figyelek, de a kilók jönnek , remélem lassul majd a folyamat a későbbiekben
:)
19/20 anonim válasza:
33 hetesen +3,5 kg, pedig eszem rendesen. Ez teljes mértékben alkattól függ, nem kell emiatt senkinek rosszul éreznie magát!!!
20/20 anonim válasza:
10 kilót, 23 hetesen. Bár hármasikrekkel, úgyhogy nem tudom, ez mennyire mérvadó. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!