24 hetes Kismamák, Ti mennyit híztatok eddig?
Én is fogytam egy picit az elején, így a kezdeti átlagsúlyomból indulok ki. A 26. héten tartok 3,5 kilónál, de mindenki piszkál, hogy nem látszik rajtam semmi. Szerintem mindenki más alkat, így ha nem extrém a súlytöbblet (vagy éppen kevés kiló jön fel), de a baba jól van, akkor minden rendben van.
Jó babavárást!
72kg al kezdtem 8kg ot hiztam,pedig aligbirok enni.Érdekes dolog.Tényleg hízlal a levegő :).
25hkm
67 kg-al kezdtem, most vagyok 70 kg
23 hkm
Nekem nem volt különösebb rosszullétem a terhesség első 3 hónapjában még sem híztam sokat. Egészen a 20. hétig 3 kg + volt rajtam majd mint ha pakolni kezdték volna :) Most 9-10 kg-nál járok pedig nem eszek többet semmivel. Mivel a baba is most kezd csak el igazán nőni így nem isbánom, ha alattam is többet mutat a mérleg, mert az azt jelentheti, hogy ő is szépen fejlődik :D
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!