19-20 hetes kismamik! Ti is csak akkor érzitek a babátokat mozogni, ha leültök?
16. hét óta érzem a kis rángásokat, de csak akkor ha leültem, vagy lefekszem! Ha mászkálok, vagy mozgok, akkor semmi! (vagyis nem érzem) Nálatok is ezek a tapasztalatok?
Írjatok légyszíves!
Szia.
Én 19 hetes vagyok és én is 16 hetesen kezdtem érezni.
Pár napja érzem napi egyszer vagy kétszer állva, de nagyon gyengén. Szóval még nekem is csak fekve vagy ülve érezhető.
Szia!
Én is 16.hét óta érzem mozogni,de én is csak akkor ha ülök vagy lefekszem pihenni.
Szia!
18+3 hetes vagyok, egy hete érzem a babát és általában reggel úgy reggeli környékén mocorog, akkor utána egész nap nem, majd legközelebb este amikor lefekszünk fürdés után. Ja és imádja az apukája hangját (vagyis reméljük hogy szeretetből és nem utálatból) mert amikor este beszélgetünk az ágyban és közel van a hasamhoz akkor mocorog a baba. :)
szia!
20 hetes vagyok,és én reggel és este érzem amikor rugdos,és kinyomja magát..de napközben nem annyira! ilyenkor kb. 20 órát alszanak bent!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!