23 hét körüli Kismamik! Ti hol érzitek mocorogni a babátokat? Én eddig a köldökömnél láttam/éreztem rúgkapálni, de mostanában egyre sűrűbb, hogy a köldökömtől jobbra vagy balra kb.10 cm távolságban. Ti is ott érzitek?
Figyelt kérdés
Egyébként meg annyira jó ez az egész! :) Minden reggel arra kelek, hogy ébreszt a kis picurkám. Imádom!!! :)
23+3 hkm
2012. júl. 10. 11:48
1/3 anonim válasza:
Én is 23 hetes vagyok. :)
Attól függ hogyan fekszik. Általában a köldököm felett érzem, de van mikor egészen oldalt, olyankor gondolom elfordul. Van még erre helye bőven. :)
2/3 anonim válasza:
Én is eddig jóformán alul éreztem aztán mostanság már jobb oldalt a köldököm mellett is érzem, de ott erősebben is! :)
Amúgy engem is ő kelt! :)
Nincs is ennél jobb! :)
23 hkm
3/3 A kérdező kommentje:
Mindig is gondoltam, hogy szuper lesz a várandósság, na, de hogy ennyire??
Boldog babavárást! :)
2012. júl. 10. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!