16-17 hetes kismamik, érzitek már a babátokat?
én ma vagyok 16+5 ..néha érzem..gondoltam cserélhetnénk tapasztalazokat!
akinek van kedve írjon!
Szia! 15+4 vagyok ma, elso baba, pici es vekonyka vagyok, megsem erzem meg, sot meg a lepenyem is hatso fali :)
Pedig mar annyira szeretnem!:) es a hasam sem latszik, csak nagyon picike kis dudor van, de aki nem ismer, az nem mondja meg :))
hát nekem kb most kezdett már látszani a pocakom..de inkább estére..reggel tök kicsinek látom..
már párszor éreztem ilyen fura bizsergő,csikiző érzést- ő volt az :-) olyan jó lenne többször érezni.
Eddig 2,5 kilót híztam.
a kövi uh sajnos majd csak a 20.héten lesz. előtte a 12.héten volt. nálatok is ilyen ritkán van??? már úgy szeretném látni őt!
1. vagyok :) nalunk a 12. heten kellett menni a genetikai ultrahangra, most beiktattam egy 4d-t:) es augusztus 1-en megyek a kovetkezo ultrahangra, akkor leszek 18 hetes es par apos. Es utana csak a 30. heten kell menni ujra!!! :( igen, ez mindenhol igy van, a 18-20. heten van a 2. genetikai uh. :) de aztan csak a 30. heten, az 3 honap szunet!:(
Szoval mi ott is tervezunk egy 4d-t, a 23-24. het korul :))
Igen, ha eszem, estere nekem is nagyobb a pocakom, reggel alig latszik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!