Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16-17 hetes kismamik, érzitek...

Eszo kérdése:

16-17 hetes kismamik, érzitek már a babátokat?

Figyelt kérdés

én ma vagyok 16+5 ..néha érzem..gondoltam cserélhetnénk tapasztalazokat!

akinek van kedve írjon!

2012. júl. 11. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! 15+4 vagyok ma, elso baba, pici es vekonyka vagyok, megsem erzem meg, sot meg a lepenyem is hatso fali :)

Pedig mar annyira szeretnem!:) es a hasam sem latszik, csak nagyon picike kis dudor van, de aki nem ismer, az nem mondja meg :))

2012. júl. 11. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:

hát nekem kb most kezdett már látszani a pocakom..de inkább estére..reggel tök kicsinek látom..

már párszor éreztem ilyen fura bizsergő,csikiző érzést- ő volt az :-) olyan jó lenne többször érezni.

Eddig 2,5 kilót híztam.

a kövi uh sajnos majd csak a 20.héten lesz. előtte a 12.héten volt. nálatok is ilyen ritkán van??? már úgy szeretném látni őt!

2012. júl. 11. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok :) nalunk a 12. heten kellett menni a genetikai ultrahangra, most beiktattam egy 4d-t:) es augusztus 1-en megyek a kovetkezo ultrahangra, akkor leszek 18 hetes es par apos. Es utana csak a 30. heten kell menni ujra!!! :( igen, ez mindenhol igy van, a 18-20. heten van a 2. genetikai uh. :) de aztan csak a 30. heten, az 3 honap szunet!:(

Szoval mi ott is tervezunk egy 4d-t, a 23-24. het korul :))

Igen, ha eszem, estere nekem is nagyobb a pocakom, reggel alig latszik :))

2012. júl. 11. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem eddig jobban a mellem nőtt..mindenki meg is jegyzi..2-3 számmal nagyobb melltartó kell..eddig volt 80 B, most már 90 C..de néha az is szorít :-))
2012. júl. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!