Kismamik, szerintetek normális, hogy vannak napok amikor kevésbé érzem mozogni a babát?
Ma van a harmadik napja, hogy alig-alig érzem mozogni a babót. Azt nem mondanám, hogy egyáltalán nem érzem, de ahhoz képest, hogy vannak napok, amikor majd kirúgja a hasam, ahhoz képest nagyon gyengus mozgásai vannak. Lehet, hogy a nagyon mozgolódós napjain annyira kifárad, hogy ilyenkor pihen? Szerintetek? Holnap megyek a dokihoz a havi vizsgálatra, rá fogok erre kérdezni, de kíváncsi vagyok, hogy más is tapasztalt-e már ilyet?
Előre is köszi a válaszokat!
23 hkm
A frontokat már ilyen idősen ők is megérzik, én a hidegfrontnál tapasztaltam, hogy pár napig lustább, épp, hogy csak jelt ad magáról.
Boldog babavárást:)
Üdv.:33hkm
Nekem is előfordul ilyen. Szerintem vannak aktívabb és lustább napjaik! 2 hete pont egy ilyen miatt bementem a kórházba. Alig éreztem a mocorgást, és (én hülye a netet olvasgatva) megijedtem, hogy baj van. Bent csináltak egy NST-t, hála istennek nem volt semmi gond. Nem kellett volna ráparáznom ennyire. Te se tedd!!!:D
35 khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!