Kismamik? Ez a fájdalom ezért lehet? Normális ez?
10 hetes vagyok és szinte az elejétől nagyon fáj a farkcsontom! Néha este már az ágyról is alig tudok felkelni, de van,hogy napközben is érzem. Mindegy,hogy puhán vagy keményen ülök! Automatikusan a babával kötöttem össze, de most már eszembe jutott,hogy mi van, ha más miatt fáj. A férjem szerint érdekes lenne,hogy más miatt fáj és pont azóta,hogy babát várok.
De mitől fájhat ilyen korán? A dokim megkérdezem, de még csak 3 hét múlva megyek.
Volt esetleg más is így?
Nem elkeseríteni akarlak, de nekem a farkcsontom a mai napig fáj, plusz már jó 1-1,5 hónapja az alvás (8 ora) során a csípőm kétoldalt is nagyon fáj. Épp ezért alig várom a reggelt, hogy kipattanhassak az ágyból, s ne kelljen feküdnöm. S persze mindenki azzal jön pihenni-pihenni. Ki tud így jót ülni, feküdni ?
34 hetesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!