Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik? Ez a fájdalom ezért...

Kismamik? Ez a fájdalom ezért lehet? Normális ez?

Figyelt kérdés

10 hetes vagyok és szinte az elejétől nagyon fáj a farkcsontom! Néha este már az ágyról is alig tudok felkelni, de van,hogy napközben is érzem. Mindegy,hogy puhán vagy keményen ülök! Automatikusan a babával kötöttem össze, de most már eszembe jutott,hogy mi van, ha más miatt fáj. A férjem szerint érdekes lenne,hogy más miatt fáj és pont azóta,hogy babát várok.

De mitől fájhat ilyen korán? A dokim megkérdezem, de még csak 3 hét múlva megyek.

Volt esetleg más is így?

2011. máj. 30. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Huszon hetes korban volt ilyen tünetem egy kis párnát tettem a fenekem alá és féloldalasan feküdtem nem teljesen a hátamon. Úgy jobb volt.
2011. máj. 30. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nálam is előszokott jönni, bár nem vészes. Viszont én még csak 7hetes vagyok.
2011. máj. 30. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem elkeseríteni akarlak, de nekem a farkcsontom a mai napig fáj, plusz már jó 1-1,5 hónapja az alvás (8 ora) során a csípőm kétoldalt is nagyon fáj. Épp ezért alig várom a reggelt, hogy kipattanhassak az ágyból, s ne kelljen feküdnöm. S persze mindenki azzal jön pihenni-pihenni. Ki tud így jót ülni, feküdni ?

34 hetesen

2011. máj. 30. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen korán kezdődött és van h még most is elő jön pedig már 23. hétbe járunk.A dokim nekem azt mondta h tágulnak a csontok és azért fájt most meg a picinek pont egy olyan hely kényelmes vagy a kedvenc ahol ezt az ideget nyomja és ott jó neki,de majd kinövi :) Nem lesz ott baj,nyugi.De azért említsd a dokinak mert van akinél sérv alakul ki vagy a szülés után nagy bajok eböl.Nem ilyezgetni akarlak,de nem árt egy ellenőrzés azzal nem vesztesz.
2011. máj. 30. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!