Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik nektek is fájt a...

Kismamik nektek is fájt a méhetek amikor elkezdett nöni, olyan húzódó menzi szerü fájdalom?

Figyelt kérdés
1 hete érzem és nem mindig,most vagyok a 14.hétbe,de magyon aggaszt,hogy nincs e valami gond,néha úgyérzem mint ha megakarna jönni!ti is éreztetek így vagy valami bajvan!?tanácstalan vagyok kérlek segítsetek!
2009. jún. 17. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ez a menzi szerű fájdalom teljesen normális, ahogy írod is, nő a méhed.

Boldog babavárást!

2009. jún. 17. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:

11 hetes vagyok és nem fájt eddig még.

A méhed már az első hetekben a duplájára nőtt...akkor nem fájt?

Viszont ez a "mindjárt megjön" érzés van akinek szinte végig megvan.

2009. jún. 17. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:
nem csak ezena héten kezdett fájni.elsö terhességemnél nem éreztem ilyet ezért kezdtem el aggódni!nagon köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 17. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! én is a vártam, hogy megjöjjön, mert már napok óta fájt a hasam. Azonban mellette néha napjában többször émelyegtem, úgyhogy gyorsan utánakérdezgettem, hogy ez terhesség jele lehet e, és igenlő választ kaptam. Szóval teszteltem, és tényleg baba volt a dologban. A méhed alakul ilyenkor, emiatt van ez az érzés.
2009. jún. 17. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!